VIDEO. Accident cumplit în Giurgiu. O femeie de 63 de ani a fost lovită mortal de un TIR. Trupul victimei a rămas blocat sub roți

Autor: Maya Radu
Publicat: 09/04/2019 | 13:22

Accident cumplit în Giurgiu. O femeie a fost lovită de un TIR după ce a traversat strada fără să se asigure. Impactul a fost mortal. Femeia a rămas blocată sub roțile mastodontului. (VEZI ȘI: ACCIDENT MORTAL ÎN ILFOV. ALȚI 6 OAMENI AU FOST RĂNIȚI DUPĂ IMPACTUL DINTRE O AUTOUTILITARĂ CU MUNCITORI ȘI UN TIR)

Accidentul a avut loc pe Strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Giurgiu, DN 5, legătură către Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. Conducătorul unui autocamion, cetățean străin de 36 de ani, a accidentat mortal o femeie de 63 de ani, din municipiul Giurgiu, care a traversat drumul neregulamentar fără să se asigure.

La fața locului au intervenit echipaje de poliție, jandarmerie și poliție locală. Femeia de 63 de ani a fost găsită de echipajele ISU Giurgiu blocată sub TIR. Salvatorii au intervenit pentru extragerea victimei, dar, din nefericire, medicii au constatat decesul femeii.

Șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Traficul este deviat pe rute alternative până la finalizarea cercetărilor.

Situația traficului în țară

Astăzi, 09.04.2019 şi mâine, 10.04.2019, în intervalul orar 08:00 – 16:00, pe DN 1A Braşov – Ploieşti, la kilometrul 168+360 de metri, în zona localităţii Măneciu, judeţul Prahova, se vor executa lucrări de foraj, lângă suprafaţa de rulare, informează Centrul Infotrafic, al Poliției Române. Din această cauză, prima bandă a sensului de mers către Braşov va fi restricţionată, traficul fiind dirijat prin piloţi de trafic.

Începând de astăzi, 09.04.2019, până în cursul lunii iunie, pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 152+250 – 152+330 de metri, în localitatea Morăreşti, judeţul Argeş, ca urmare a executării unor lucrări de refacere a suprafeţei de rulare, se va circula cu restricţie de viteză, de 30 km/h.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 – 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, aceasta desfăşurându-se dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la data de 31.05.2019, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

„Recomandăm participanţilor la trafic să circule cu foarte mare atenţie în zona acestor lucrări, să reducă viteza de deplasare şi să adopte o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere”, mai transmit reprezentanții Poliției. (CITEȘTE AICI: ACCIDENT TERIBIL ÎN BUCUREȘTI, DUPĂ CE UN BĂRBAT A FĂCUT INFARCT LA VOLAN. BILANȚUL VICTIMELOR)

Citește și...