Accident cumplit pe A1 între două microbuze şi un autoturism

Publicat: 23/05/2017 | 13:23
Accident cumplit pe A1 între două microbuze şi un autoturism

Un accident cumplit a avut loc, marţi, pe autostrada A1 la km 472, în zona localitatii Topolovat din judetul Timis. În accident au fost implicate două microbuze şi un autoturism.

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a activat planul ROSU de interventie, din cauza unui accident produs, marţi, pe autostrada A1 la km 472, în zona localitatii Topolovat, din judetul Timiş.

”In urma cu putin timp, pe autostrada A1 la km 472, in zona localitatii Topolovat din judetul Timis, a avut loc un accident rutier intre 2 microbuze si 1 autoturism. La nivelul judetului Timis s-a activat partial planul ROSU de interventie, fiind alertate mai multe echipaje medicale si spitalele din zona care dispun de unitati de primiri urgente. La fata locului au fost trimise 3 autospeciale de stingere, 1 descarcerare grea, 2 autospeciale pentru victime multiple,1 spital mobil, 3 ambulante SMURD, 2 echipaje medicale SAJ”, a anunţat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pe pagina oficială de Facebook.

#accidentA1 In urma cu putin timp, pe autostrada A1 la km 472, in zona localitatii Topolovat din judetul Timis, a avut loc un accident rutier intre 2 microbuze si 1 autoturism. La nivelul judetului Timis s-a activat partial planul ROSU de interventie, fiind alertate mai multe echipaje medicale si spitalele din zona care dispun de unitati de primiri urgente. La fata locului au fost trimise: 3 autospeciale de stingere, 1 descarcerare grea, 2 autospeciale pentru victime multiple,1 spital mobil, 3 ambulante SMURD, 2 echipaje medicale SAJ. #POMPIERII #IGSU #SMURD #România #ISU #Timis

Posted by IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania on 23 Mai 2017

 

Citește și...