Accident la Unirii in Capitala! A traversat neregulamentar si…

Publicat: 16/10/2014 | 22:20

In seara aceasta, cei care au trecut prin zona Unirii din Capitala au fost martorii unui accident de circulatie destul de grav. Un barbat care circula neregulamentar a fost izbit in plin.

De cele mai multe ori ne grabim sa traversam strada si nu mai tinem cont de nu facem acest lucru pe „zebra”. Iata, insa, ca pentru un bucurestean incercarea de a trece pe mijlocul bulevardului s-a terminat destul de prost.

In urma cu putin timp, un accident a avut loc in zona Unirii din Capitala
In urma cu putin timp, un accident a avut loc in zona Unirii din Capitala

Acesta a traversat fara sa se asigure si, desi a fost claxonat insistent de un sofer, nu s-a ferit. A fost izbit in plin de o masina care circula regulamentar. A fost aruncat la cativa metri pe carosabil, iar ambulanta a sosit imediat la fata locului.

CITESTE SI

ACCIDENT grav pe DN 1! Soferul a murit pe loc dupa ce a plonjat cu masina in raul Prahova! Un alt pasager, in stare grava

Accident de proportii pe DN1! A vrut sa se sinucida, dar a omorat cinci oameni! Gestul necugetat al unui tanar de 28 de ani

Un pieton care a traversat neregulamentar a fost izbit in plin
Un pieton care a traversat neregulamentar a fost izbit in plin

Ce a urmat, pare desprins din comediile negre! Barbatul a incercat sa se ridice singur, insa, s-a dezechilibrat si a cazut la loc pe asfalt.  La cativa metri de el, o doamna a trecut chiar pe mijlocul strazii, desi langa ea se aflau fortele de ordine si barbatul care avusese de suferit din cauza unei astfel de „traversari” la intamplare.

A.D.

Citește și...