Accident mortal la Iasi! Un elev de 18 ani, victima unui sofer baut

Publicat: 03/11/2014 | 12:06
Accident mortal la Iasi! Un elev de 18 ani, victima unui sofer baut

Un tânăr de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Liceul de Informatică ”Grigore Moisil“ din Iaşi a murit duminică seară, lovit de o maşină în timp ce se plimba pe şoseaua Ciric, accidentul fiind provocat de un bărbat băut.

Accidentul s-a produs duminică seară, când tânărul de 18 ani ieşise de la vot, de la secţia amenajată la Şcoala nr. 10 din cartierul ieşean Tătăraşi, şi se plimba împreună cu un prieten în zona lacului Veneţia, pe şoseaua Ciric, informeaza Mediafax.

Băiatul, care circula pe marginea drumului, în afara părţii carosabile, a fost lovit de o maşină, iar paramedicii care au ajuns la faţa locului nu l-au mai putut salva, fiind declarat decesul.

Accident grav de circulatie in Iasi. Un elev de 18 ani a fost accidentat mortal
Accident grav de circulatie in Iasi. Un elev de 18 ani a fost accidentat mortal

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Anca Vîjiac, şoferul care a provocat accidentul, în vârstă de 59 de ani, era băut.

CITESTE SI

Grav accident de circulatie, in Capitala! Mai multe ambulante s-au deplasat la fata locului

Un cunoscut politician, implicat intr-un GRAV accident de circulatie! 5 masini au fost facute praf!

”Şoferul conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum l-a acroşat pe tânăr, care se deplasa în afara părţii carosabile, pe iarbă. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi consum de alcool la volan“, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Se pare ca soferul automobilului consumase alcool
Se pare ca soferul automobilului consumase alcool

În zona în care a avut loc accidentul nu sunt amenajate trotuare şi nu există şi nici iluminat stradal. Tânărul de 18 ani care şi-a pierdut viaţa în accident era elev în clasa a XII-a la Liceul de Informatică ”Grigore Moisil“ din Iaşi şi era olimpic la matematică şi informatică.

Citește și...