Acesta este adevaratul motiv pentru care Stefan Stan s-a despartit de “Burlacita”! Ce a stat in calea fericirii lor!

Publicat: 23/02/2015 | 00:23
Acesta este adevaratul motiv pentru care Stefan Stan s-a despartit de “Burlacita”! Ce a stat in calea fericirii lor!

Stefan Stan a ajuns in atentia opiniei publice drept primul castigator de la Vocea Romaniei, iar dupa concurs, artistul a tinut prima pagina a ziarelor datorita relatiei cu “Burlacita”. Totul s-a terminat brusc, cand infidelitatile sale au ajuns publice.

Parea o dragoste rupta din filmele de la Hollywood, dar cand infidelitatile lui Stefan Stan au ajuns la urechile frumoasei sale iubite, totul s-a terminat brusc.

burlacita

Relatia celor doi a fost una foarte frumoasa, iar la un moment dat toata lumea credea ca cei doi vor face o nunta ca in povesti. Ce-i drept, Stefan Stan a cerut-o pe frumoasa “Burlacita” de sotie, avea si nasii pregatiti, dar cand a intervenit o a treia persoana lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade.

Stefan Stan

Nu Laura a fost motivul despartirii

Cererea in casatorie a fost ca la carte, incununata de daruirea unui inel. Cei doi si-au ales nasii si nimic nu parea sa-i mai opreasca in drumul lor spre altar. CANCAN.ro a reusit sa il prinda in off side pe artist, astfel ca jumatatea sa a decis sa puna capat relatiei. Si-au mai dat o sansa, dar cum ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust, cei doi s-au despartit dupa doar cateva luni.

Roanna ar fi mers dupa Stefan la mai multe concerte prin tara
Roanna ar fi mers dupa Stefan la mai multe concerte prin tara

Motivul primei separari a fost o tanara, pe numele sau Laura, dar potrivit unor informatii venite, recent, pe pont@cancan.ro, se pare ca intre cei trei a mai intervenit o persoana, o tanara din Timisoara, Roanna. Blonda este destul de activa pe pagina de facebook a artistului, acolo unde a postat zeci de comentarii.

Roanna este foarte activa pe pagina de socializare a artistului
Roanna este foarte activa pe pagina de socializare a artistului

“Umbra vorba ca ei se vedea in timp ce el era intr-o relatie cu “Burlacita”, dar s-au mai vazut si dupa ce s-au despartit. Din cate am inteles, ea mergea dupa el la concerte prin tara”, ne-a transmis o sursa din anturajul tinerei pe deja celebra adresa – pont@cancan.ro.

Potrivit informatiilor venite pe pont@cancan.ro, se pare ca Stefan si Roanna s-au intalnit inca d epe vremea cand artistul aveao relatie cu
Potrivit informatiilor venite pe pont@cancan.ro, se pare ca Stefan si Roanna s-au intalnit inca d epe vremea cand artistul aveao relatie cu „Burlacita”

Aproape sa devina tata

Foarte repede, Stefan Stan a trecut de la agonie la extaz. Didi, fosta sa iubita, anuntase anul trecut ca este insarcinata, iar artistul era in al noulea cer.

Stefan Stan

————————————————————————————

CITESTE SI:

Trecutul negru al iubitei lui Stefan Stan! Cine este de fapt femeia cu care se baga Vocea Romaniei in fiecare seara in pat!

Stefan Stan a chemat de urgenta salvarea, la domiciliu! Diagnosticul medicilor il va tine departe de scena

Iubita lui Stefan Stan, goala in public! Cum a putut sa apara cu sanii pe afara in fata a zeci de oameni fara nicio rusine!

————————————————————————————-

Din pacate, frumoasa bruneta a pierdut sarcina. Inainte sa afle teribila veste, Stefan Stan si Didi isi facusera deja planuri pentru marele eveniment si au inceput sa se vada in postura de parinti. (Sursa foto facebook.com)(A.S.)

 

Citește și...