Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Acestea sunt cele mai tari momente de la „Românii au Talent”. Cele mai importante faze din ediţia a treia

Acestea sunt cele mai tari momente de la „Românii au Talent”. Cele mai importante faze din ediţia a treia

De: Cancan 04/03/2016 | 22:21
Acestea sunt cele mai tari momente de la Românii au Talent. Cele mai importante faze din ediţia a treia

De la 20.30, telespectatorii sunt aşteptaţi în faţa micilor ecrane pentru a urmări o nouă ediţie de la „Românii au Talent.” Persoane talentate din fiecare colt al tării participă la preselecţia concursului în speranţa de a ajunge în finală.

UPDATE 23:00 O filipineză venită în vizită în România, pentru a-i cunoaşte pe părinţii iubitului său, a trecut puţin şi pe la show-ul autohton de talente. A cântat „I will always love you“, a cam lăsat publicul fără grai, iar vocea sa chiar i-a dat Andrei fiori. Ne-a făcut şi pe noi să ne cam fâstâcim, mai ales pentru c-am văzut şi cine e iubitul fetei de 25 de ani, un fost concurent de la show-ul „Burlăciţa“.

UPDATE 22:55 Haideţi că avem şi-un comediant care se crede comic în faţa ochilor. Însă unul care protestează împotriva… asistentelor TV, că apar pe micul ecran aproape dezbrăcate. Aşa că a rămas în costumul lui Adam şi doar o chitară îi acoperă părţile intime.

Doar chitara a reusit sa-i sublinieze...talentul!
Doar chitara a reusit sa-i sublinieze…talentul!

De asemenea, Mihaela Rădulescu este extrem de atentă, nu cumva să rateze clipa în care acesta îşi va da la o parte chitara. Cel care îl îmbracă pe dezbrăcatul de pe scenă este Florin Călinescu, aşa că îi da comediantului şi-un sfat prietenesc: „instrumentul principal, afară!“. Se referea, desigur, la chitara omului.

UPDATE 22:40 Smiley şi Pavel Bartoş ţipă aşa cum ar face-o două fetiţe, pentru că e terifiant ce se întâmplă în aceste momente pe scenă.

Un moment periculos-joaca cu cuţitele- a lăsat-o pe Andra cu gura căscată!
Un moment periculos-joaca cu cuţitele- a lăsat-o pe Andra cu gura căscată!

Nici Andra nu e prea încântată de ce are în faţa ochilor, pentru că e un moment pentru care s-au folosit câteva cuţite pe care s-a încercat şi puţină echilibristică. Îngroziţi, dar încântaţi de ceea ce-au văzut, membrii juriului au trecut acest moment în etapa următoare.

UPDATE 22:35 S-au întors anii ’90, iar odată cu ei a revenit pe scenă şi un mai vechi „talent“ din ediţiile anterioare. Sebastian este numele lui, iar costumul pe care îl poartă este atât de lucios, că ar fi trebuit să le dea membrilor din juriu şi câte o pereche de ochelari de soare, înainte să îşi înceapă numărul.

Aceasta este sosia regretatului...Dan Spataru
Aceasta este sosia regretatului…Dan Spataru

Pentru că este deja „celebru“, a avut voie să cânte chiar două melodii, iar publicul este în delir, iar toată lumea e-n picioare şi-l acompaniază. În mod simbolic, Sebi a primit de la Bartoş şi-o „carte de muncă“, pentru că şi-a încercat de atât de multe ori norocul acest show.

UPDATE 22:30 Mihaela Rădulescu încearcă să numere pătrăţelele unui bărbat la bustul gol şi-o întreabă pe partenera sa de pe scenă dacă formează un cuplu şi în viaţa de zi cu zi. Dansul celor doi inspiră atât de multă precizie, că Smiley îl invocă pe Dumnezeu.

Momentul a fost unul de maximă dificultate
Momentul a fost unul de maximă dificultate

Acesta a fost cel mai spectaculos moment al serii!
Acesta a fost cel mai spectaculos moment al serii!

Cât despre numărul propriu-zis, acesta pare să fie cel mai bun de până acum, din această vineri, pentru că aceeaşi Mihaela Rădulescu i-a trimis pe cei doi balerini direct în semifinală.

UPDATE 22:25 Iubirea de frate merge atât de departe, că un ploieştean a venit la „Românii au talent“ doar ca să-i demonstreze frăţiwear-ului său că e ceva de capul lui. Florin Moţoc a plecat mai bogat decât a venit, cu patru de „NU“ încasaţi dintr-un foc, deşi a vrut să le ofere tuturor „O seară minunată“,

UPDATE 22:00 O „artistă cu diplomă“ care a terminat UNATC-ul a ales să înlocuiască muzica, pe care de obicei alţii dansează, cu discursul lui Charlie Chaplin din „The Dictator“.

Un moment artistic cu rafinament, la lmita unui numar de contorsionist.
Un moment artistic cu rafinament, la lmita unui numar de contorsionist.

Suntem singuri că mişcările ei libertine i-au făcut Andrei celebra „piele de găină“. Doar că Andra ar fi fost mai mulţumită dacă tânăra artistă ar fi avut, totuşi, pe fundal puţină muzică. Andy glumeşte şi spune că el ar fi dansat un discurs de-al lui Ceauşescu.

UPDATE 21:55 Smiley a fost ţinta unei arcaşe cu origini ruseşti. Aceasta a dat dovadă de atât de multă precizie, c-a aruncat o săgeată cu ajutorul picioarelor, cât se ţinea cu dinţii de-o bară, pentru echilibru.

Un alt moment deosebit marca ”Romanii au talent”-Arcaşa cu origini ruseşti.
Un alt moment deosebit marca ”Romanii au talent”-Arcaşa cu origini ruseşti.

Ne-a impresionat atât de mult momentul, încât am încercat să ne abţinem şi să nu ţipăm: „uite, mamă, fără mâini!“.

UPDATE 21:45 Atenţie! Armando Cucoş a venit să ne vrăjească. Primul său truc magic a fost să ia un „nu“ de la Mihaela Rădulescu. Cum n-a reuşit să impresioneze publicul, cu atât mai puţin juriul, magicianul machiat ca Lady Gaga a plecat acasă să mai exerseze la răsfoitul cărţilor de joc. „La ce trucuri frumoase am făcut, nu e corect“, a zis trist Armando, şi-a luat magia în spinare, şi-a ieşit de pe scenă.

UPDATE 21:20 O acrobată din Capitală ne demonstrează cât este de elastică şi ia în primire o bară de striptease amplasată pe scenă.

Sportul la bara e pe cale sa devina disciplină recunoscută, iar prestaţia artistei a lasat mai ales bărbaţii cu gura căscată
Sportul la bara e pe cale sa devina disciplină recunoscută, iar prestaţia artistei a lasat mai ales bărbaţii cu gura căscată

Nadia Burduşi se mişcă atât de lasciv, încât Smiley exclamă: „Sper să reziste bara!“. Nu e singurul fascinat de frumoasa blondă, în public mai există bărbaţi care nu reuşesc, la propriu, să îşi închidă gura de uimire.

 

UPDATE 21:10 E acel moment al serii când Florin Călinescu se prinde cu ambele mâini de cap. Publicul se distrează copios, ba chiar ia parte la o „lecţie care ar trebui sa fie în manualele de istorie“, însă momentul care se voia a fi comedie pură, oferit de un senior şi-un june nu trece de juriu. Cei doi îşi iau tăbliţa cu multe poze şi fug spre ieşirea de pe scenă.

Moment special-spectacol cu umbre
Moment special-spectacol cu umbre

UPDATE 21:05 A venit şi rândul bucureştenilor să demonstreze cât sunt de talentaţi. Un spectacol de umbre, cu actori veniţi tocmai din Ucraina, ne vrăjeşte în aceste momente. Chiar dacă n-au nicio treabă cu Capitala sau cu România, tradiţia e la ea acasă, iar cei din public au mâinile roşii de la atâtea aplauze. Actorii din trupa „Verba“ au primit patru de „da“, şi-au luat umbrele şi-au plecat acasă.

UPDATE 20:55 . Pe scena de la „Românii au talent“ a urcat un băieţel care i-a lăsat pe juraţi muţi de uimire.

Publicul a amutit cand el a intrat pe scena!
Publicul a amutit cand el a intrat pe scena!

Nici n-ar fi fost greu, vocea sa e una greu de egalat. Din public, bunica băiatului îşi şterge lacrimile de pe obraji. Parcă nu îi vine a crede că nepotul ei va apărea la televizor datorită vocii. Chiar dacă sceptic la început, cu privire la calitatea momentului, cel mai surprins este Florin Călinescu, care îl pune pe băiat să repete începtul melodiei „House of the Rising Sun“, al celor de la The Animals.  

 


Romanii au talent 2016: Eduard Stoica – Interpreteaza piesa House of the Rising Sun pe vocearomaniei.protv.ro

 

UPDATE 20:50: Publicitate pe PRO TV, dar rămâneţi pe Cancan.ro. La noi, românii au talent şi mai mare.

UPDATE 20:47: Un virgin de 37 (autodeclarat) de ani din satul Dumbrăveni urcă pe scenă şi spune c-a dorit foarte mult s-o cunoască pe Andra în persoană. Nu ştim dacă pentru prima problemă sau pentru a doua, cea cu cântatul. Pentru că omul cântă ceea ce el numeşte muzică populară. Noi şi toţi ceilalţi oameni din ţară am numi genul, mai simplu, manele. Primeşte rapid două ”NU-uri”. Speriat, omul care pare că le cântă oilor ca să adoarmă la Dumbrăveni începe să danseze. Prost, dar amuzant. De asta ne uităm la emisiunea asta, pentru că românii n-au toţi talent, dar măcar n-au nici simţ de conservare.

Numarul de acrobaţie a fost foarte reuşit
Numarul de acrobaţie a fost foarte reuşit

UPDATE 20:44: Pe scenă a urcat un biciclist care face trucuri cu bicicleta proprietate personală. Sare de pe chestii pe alte chestii, stă pe-o roată, vrăjeli de astea de impresionat adolescentele în parcul IOR. Juriul pare încântat, cu excepţia lui Florin Călinescu. Cel mai probabil, la vârsta lui, bicicleta e doar un mijloc de locomoţie cu care e musai să ajungi din punctul A în punctul B cât mai repede, pe două roţi. Votează şi el DA, însă, mai mult ca să pară tânăr decât pentru că ar fi fost convins.

Muzica ”gospel” cu tente moderniste i-a încântat pe juraţi
Muzica ”gospel” cu tente moderniste i-a încântat pe juraţi

UPDATE  20:40 – un cor din 44 de membri face un cover după Super Trooper (Abba), un fel de versiune gospel. Dirijează Ion Creangă sau o sosie a acestuia. Mihaela e cu gura laaaarg căscată. Primul standing ovation. ”Sunteţi îmbrăcate ca în gospelurile americane şi voi ăia din spate ca de la ANAF”, comentează Florin Călinescu. Probabil a fost vizitat recent de fisc. Corul Belcanto a primit patru de ”DA” şi merge mai departe.

UPDATE 20:37: Un domn între două vârste (între 50 şi 80 de ani) face breakdance pe nişte melodii celebre. Primeşte rapid patru ”X-uri” şi e eliminat. Smiley îi ia locul pe scenă şi îl imită pe Michael Jackson. Ca dans, zicem, nu în sensul că încearcă să le agaţe pe cele cinci fetiţe de mai devreme.

UPDATE 20:35: Cinci fetiţe simpatice au executat un moment Charlie Chaplin. Au luat patru de da, cu menţiunea că Andra se uita cam nedumerită. Probabil nu îşi aminteşte ca Charlie Chaplin ăsta să fi fost invitat la Măruţă. Dar ce cântă Chaplin ăsta, dragă, de îl imită copiii pe el, în loc să o imite pe Andra? Manele?

UPDATE 20:31: Emisiunea începe cu preselecţia de la Cluj. Principalul talent al oamenilor de la Cluj este, aţi ghicit, să vorbească extrem de lent. E posibil să ne întindem mult în seara asta aşadar, rămâneţi pe cancan.ro. pentru că, până spun clujenii tot ce au de zis, va mai dura ceva.

UPDATE 20:26: Un ochelarist bătrân a început concursul. Se agită pe lângă o hartă şi se jură că mâine o să plouă! Fabulos! Cât talent! Pe el îl vedem câştigătorul concursului. Ah, ne scuzaţi! Nu începuse încă ”Românii au talent”, era doar Busu cu meteo.

Concurenţii de la „Românii au Talent” fac show pe scenă

În scurt timp, o să înceapă cea de a treia ediţie a concursului naţional de talente. Până acum, au fost două emisiuni în care concurenţii înscrişi au ştiut să facă show pe scenă şi să ridice publicul în picioare.

Concurenta de la
Concurenta de la „Romanii au Talent” a reusit sa le provoace imaginatia barbatilor pana la extrem

Una dintre concurentele care a participat în ultimul sezon a fost o blondă care a executat un număr spectaculos de acrobaţie la înălţime şi a reuşit să îl vrăjească pe Florin Călinescu. Actorul a zis că ar lua-o acasă dar..de doi ani e gay! “Nu pot să mă ridic de pe scaun, pentru că m-am înmuiat… Nici nu te întreb ce o să faci cu 120.000 (valoarea marelui premiu de la Românii au talent n.r.) pentru că o să completez eu până la un milion şi ne mutăm la Monaco, lângă Mihaela Rădulescu. De doi ani sunt gay. Am schimbat tabăra, am zis gata cu femeile. Mă gândesc ca până data viitoare să-mi revin la starea iniţială”, a spus actorul.

Tanarul a facut senzatie pe scena
Tanarul a facut senzatie pe scena

Un alt număr deosebit care a avut loc în ultimele două emisiuni de la „Românii au Talent” a fost un moment de streaptease, inedit susţinut un bărbat de…un stat jumate, din Constanţa! Ibriş Mihai i-a lăsat pe jurati cu gura căscată, pentru ca bărbatul, de înalţime mică, a ales un moment inedit de a se dezbrăca!

 

Oana Pascaru/ Mădălina Moraru/ Maria Apostol
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani ca el
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la voia întâmplării
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la...
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o stâncă atrage turiști din toată lumea
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...