Actorul Andrei Aradits si-a castigat existenta ca muzicant ambulant: „Am stat trei luni la mare cu banii castigati din cantat”

Publicat: 19/03/2012 | 00:00
Andrei Aradits, actorul care in prezent este jurat in emisiunea "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, a avut parte de multe urcusuri si coborasuri in viata sa, dar a stiut intotdeauna cum sa se descurce pe plan financiar. Unul dintre cele mai haioase episoade le-a trait in adolescenta, cand a cantat pe plaja pentru cativa banuti, ca sa se distreze la mare.

O vara intreaga. Atat a durat perioada in care Andrei Aradits a trait de pe o zi pe alta, cantand pe plaja turistilor instariti veniti in concediu, la malul marii. Toate acestea s-au petrecut in anii a90, in vremea cand Aradits nici nu indraznea sa viseze la o cariera in actorie si cu atat mai mult la celebritate. „In tineretea mea am stat trei luni la mare cu banii castigati din cantat. Faceam duet cu o fata care canta si la mandolina. Ce castigam ziua, pe plaja, cheltuiam noaptea in statiuni. Aveam „piata” noastra. Noi nu cantam oriunde, ci doar in Neptun-Olimp, acolo unde tragea in perioada anilor a90 lumea buna, lumea cu dare de mana”, a povestit Andrei Aradits pentru CANCAN. Actual jurat in show-ul de televiziune „Te cunosc de undeva” (Antena 1), artistul nu se sfieste sa povesteasca cum si-a castigat existenta in cea mai teribila vara din viata sa sau sa admita ca a pornit de jos pentru a ajunge cine este in prezent. „Cred ca atunci am scapat de trac. Cand am dat la actorie, cativa ani mai tarziu, eram calit. Nu e usor sa canti pe plaja cu o palarie langa tine in care arunca trecatorii bani. Aveam si haine de scena. Cand mergeam sa cantam, ne imbracam frumos. Eram ordonati, civilizati, zambeam, multumeam. Seara insa ne puneam hainele noastre si ne distram de toti banii facuti peste zi. Ziceam ca mai stau o zi si inca o zi si uite-asa a trecut o vara”, ne-a dezvaluit actorul, cu un aer nostalgic. Sex in cada, cu repetitie In 2010, dupa ce jucase zeci de roluri pe scena de teatru sau in filme artistice, Andrei a devenit brusc un actor controversat. Motivul are legatura directa cu scenele sexy pe care acesta le-a interpretat alaturi de Tania Budi in serialul „Narcisa salbatica”. Partida de amor in cada si secventele „hot” au fost urmate de altele si mai si, cand Aradits a interpretat o partida de sex in trei alaturi de colegii sai de serial: Vladimir Draghia si Antonia Ionescu Micu.

Citește și...