Actorul Florin Zamfirescu ingroapa securea razboiului cu fota sotie, Catalina Mustata! Isi ridica vila, gard in gard cu a ei!

Publicat: 21/01/2013 | 23:00

La aproape doua saptamani dupa ce a lansat atacuri dure impotriva fostei sale sotii, Florin Zamfirescu a revenit la ganduri pasnice. Actorul nu mai are pretentii asupra casei din Mogosoaia, sustinand ca isi va ridica o alta, gard in gard cu aceasta.

O furtuna intr-un pahar cu apa. Asa s-ar putea rezuma atacul inceput de Florin Zamfirescu, in primele zilele ale acestui an, la adresa Catalinei Mustata, actrita care i-a fost sotie vreme de 21 de ani. In aprilie 2012, cand a divortat, Florin Zamfirescu a semnat la notar un act in care se preciza faptul ca ii cedeaza fostei sale sotii toate drepturile asupra casei lor din Mogosoaia.

Florin Zamfirescu si Catalina Mastata au impartit cei peste 3000 de metrii patrati pe care ii detin la Mogosoaia
Florin Zamfirescu si Catalina Mastata au impartit cei peste 3000 de metrii patrati pe care ii detin la Mogosoaia

De impartit au impartit doar terenul pe care era amplasat acesta, actorului revenindu-i 1.350 de metri patrati din suprafata totata de 3.000. Intre timp insa, dupa ce actrita Catalina Mustata a refuzat sa ii dea unele bunuri din locuinta, respectiv o canapea, carti si alte obiecte cu valoare sentimentala, actorul a facut unele declaratii, la nervi, lasand sa se inteleaga ca lucrurile nu vor ramane asa. Iata insa ca, intre timp, artistul a revenit la sentimente mai pasnice, dorindu-si brusc sa devina vecinul fostei sale sotii. Si asta, chiar daca pare o ironie a soartei.

Cei doi actori au divortat in primavara anului trecut, dupa 21 de ani de casnicie
Cei doi actori au divortat in primavara anului trecut, dupa 21 de ani de casnicie

M-am dus acolo( n.r. la casa din Mogosoaia) si Catalina nu mi-a deschis. Era acasa, dar nu a vrut sa-mi deschida. Intr-adevar a existat o tensiune si am fost foarte nervos cand am vazut ca nu pot intra in casa. Acum am renunatat. Lucrurile sunt lucruri si le voi face din nou. Casa aia e casa ei, iar eu imi voi face alta. Am inceput demersurile, sunt in discutii. Pot sa o ridic si in Mogosoaia, pe cei 1.350 de metri patrati pe care ii detin acolo. Asa o sa locuim gard in gard si in buna vecinatate. E si un lucru bun in toata treaba asta. Daca raman fara paine sau zahar, pot sa ii cer Catalinei„, a declarat Florin Zamfirescu in exclusivitate pentru CANCAN.ro

 

 

Simona Odorhean

Citește și...