Actorul Radu Gheorghe si-a dat doctoratul… in telefonie mobila!

Publicat: 02/11/2014 | 09:10

Foarte discret cu activitatea sa din afara scenei de teatru, actorul Radu Gheorghe a fost surprins intr-o ipostaza inedita intr-un mall din Capitala. Indragitul actor a iesit sa se puna la punct cu...tehnologia!

Zilele trecute, paparazzi “Cancan.ro” au imortalizat una din putinele iesiri in public ale actorului Radu Gheorghe de la “Teatrul Mic”, care prefera discretia ca mod de viata atunci cand coboara de pe scena.

Radu Gheorghe s-a aplecat peste vitrina ca sa vada mai bine modelele expuse
Radu Gheorghe s-a aplecat peste vitrina ca sa vada mai bine modelele expuse

Radu Gheorghe nu a cutreierat magazinele pentru a-si cumpara haine si nici nu a stat la taclale pe la vreun fast-food, ci s-a dus la punct ochit-punct lovit. Intentia sa era precisa: sa se innoiasca din punct de vedere al tehnologiei!

Actorul a primit sfaturi de la insotitoarea sa
Actorul a primit sfaturi de la insotitoarea sa


Dilema actorului: scump sau “popular”

Insotit de o tanara domnisoara, actorul a trecut pragul unui dealer al unui operator de telefonie mobila, petrecand zeci de minute printre vitrine.

Radu Gheorghe s-a uitat la specificatiile tehnice
Radu Gheorghe s-a uitat la specificatiile tehnice

Actorul a studiat cu mare atentie oferta de telefoane mobile, fara sa se poata hotari ce telefon sa isi aleaga. Erau atat de multe modele expuse, incat actorul, care a ajuns la venerabila varsta de 63 de ani, nu a stiut, practic, ce sa-si aleaga, fie ca era vorba de un telefon scump, cu un sistem de operare sofisticat, sau un altul mai “popular”. In tot acest timp, s-a uitat la telefoanele expuse sub vitrinele de sticla, citind cu atentie specificatiile tehnice.

Actorul, sfatuit de insotitoarea sa
Actorul, sfatuit de insotitoarea sa

Mai mult, el a primit sfaturi de la insotitoarea lui, care i-a explicat “ce stie sa faca” fiecare dintre aparatele pe care actorul pusese ochii.

A studiat si pliantele

Dupa ce si-a facut idee asupra modelelor de ultima generatie, Radu Gheorghe a trecut la….analiza financiara. Actorul a luat un pliant si l-a rasfoit pe indelete, comparand termenii si conditiile de la abonamente cu pretul aparatului.

Dupa telefoane, Radu Gheorghe a trecut la pliantele cu preturi
Dupa telefoane, Radu Gheorghe a trecut la pliantele cu preturi

In tot acest timp, el s-a bazat exclusiv pe experienta tinerei care il insotea, fara sa ceara ajutor specializat de la angajatii magazinului. “Prospectiunea” lui pe piata telefoniei mobile s-a incheiat insa fara succes, pentru ca Radu Gheorghe nu s-a indurat sa renunte la vechiul sau aparat!

Anuntul pe care nu voia nimeni sa il auda! Mircea Diaconu SE RETRAGE din actorie: „Sunt un om batran”

Au trecut fix opt ani de cand un mare actor roman ne-a parasit, dar toata lumea l-a uitat!

 

 

(M.N.)

Citește și...