Actrita Adina Galupa si-a luat fotograf… personal. “Am ales sa ma insoteasca in seara asta pentru ca este foarte dragut”

Publicat: 14/10/2013 | 00:00

Actrita din serialul “Ingeri pierduti”, Adina Galupa este o prezenta destul de discreta, mai ales in ceea ce priveste viata amoroasa. De curand insa, roscata a aparut la bratul unui tanar, cu care s-a sorbit din priviri intreaga seara.

Joi seara, Adina Galupa a fost invitata la un eveniment de marca. Actrita nu si-a facut aparitia singura ci insotita de un tanar misterios. Vizbil mult mai slaba si cu o atitudine mai relaxata, roscata parea sa radieze in preajma barbatului.

Desi a venit la eveniment alaturi de un barbat, Adina nu se poate declara o femeie cuplata
Desi a venit la eveniment alaturi de un barbat, Adina nu se poate declara o femeie cuplata

Daca la inceput, Adina a declarat ca aspectul sau se datoareaza unui regim de viata sanatos si mai ales catelului ei, care o tine mereu “in priza”, incet-incet a lasat sa se interpreteze ca si barbatul are o oarecare “vina”. Mai mult, Galupa se gandeste chiar si la intemeierea unei familii, insa asteapta momentul oportun. “Cainele este o responsabilitate pentru mine sau a fost o oarecare resposabilitate sau m-a responsabilizat in asa fel incat sa zic ca daca o sa am un copil, bine oricum nu se compara un copil cu un caine, dar ma gandesc ca faptul ca m-a disciplinat astfel incat sa-i creez o rutina si sa stiu ca trebuie sa am responsabilitati mi-a aratat ca daca la un moment dat o sa-mi doresc un copil stiu ca ma asteapta o responsabilitate de 10 ori mai mare decat atat. Adica nu pornesc cu ideea ca “vai un copil e atat de simplu”, il faci si dupa aceea nu mai ai niciun fel de grija”, a spus actrita. Pentru ca s-au comportat ca un cuplu asumat ci preferau ca atingerile sa le faca ceva mai ferit, cei doi amorezi nu pareau inca pregatiti sa oficializeze relatia.

Barbatul care o insoteste pe artista se numeste Dragos Borcanea si este fotograf
Barbatul care o insoteste pe artista se numeste Dragos Borcanea si este fotograf

“Momentan este un pic cam devreme pentru mine. Si in al doilea rand va trebui sa gasesc pe cineva cu care sa-l fac. Este Dragos Borcanea, este un fotograf foarte bun si am ales sa ma insoteasca in seara asta pentru ca este foarte dragut”, a mai spus roscata.

D.M.

Citește și...