A rupt tăcerea despre operaţie! Ce a spus fiica lui ADI MINUNE despre silicoane! „Am fost la clinică…“

Publicat: 05/04/2016 | 09:08
A rupt tăcerea despre operaţie! Ce a spus fiica lui ADI MINUNE despre silicoane! „Am fost la clinică…“

Dacă în urmă cu câteva zile vă prezentam imagini exclusive despre fiica lui Adi Minune, desfigurată de durere din cauza unei intervenţii chirurgicale, iată că acum aceasta a dat primele declaraţii despre aşa-zisa operaţie estetică.

Carmen Simionescu, fiica manelistului Adrian Minune, a povestit într-o emisiune TV de ce a ieşit de fapt dintr-o clinică din Capitală, la braţul mamei sale, în urmă cu o săptămână. Concret, fiica lui Adi Minune a povestit că în fotografiile făcute de CANCAN.ro se afla într-adevăr la respectiva clinică pentru o intervenţie, însă nu avea nimic de-a face cu mărirea sânilor. Aşadar, zvonul potrivit căruia şi-ar fi pus silicoane a rămas în aer, pentru că fiica lui Adi Minune a declarat în cadrul show-ului TV că a avut nevoie de o altfel de intervenţie chirurgicală.

Nu mi-am pus silicoane. Am fost la clinică pentru a face nişte infiltraţii la coloană. Am căzut la patinoar în urmă cu câţiva ani, n-am dat importanţă atunci şi am rămas cu dureri. Acum sunt bine, din fericire“, a spus Carmen Simionescu, luni seară.

În urmă cu o săptămână, fiica lui Adi Minune, în vârstă de 18 ani, a fost fotografiată de către CANCAN.ro, în clipa în care părăsea o clinică din Bucureşti, specializată în chirurgie estetică. Mai mult decât atât, Carmen Simionescu apărea în poze desfigurată de durere, abia se putea ţine pe picioare, iar până a ajuns la maşină a fost tot timpul ajutată de către mama sa, Kati.

Vezi AICI fotografiile din urmă c-o săptămână, când Carmen Simionescu a ieşit desfigurată de durere dintr-o clinică din Capitală!

Citește și...