Mutare şoc in televiziunea din Romania! Au plecat la un alt post tv, şi deja se difuzează prima ediţie din ”Starea Naţiei”

Publicat: 31/05/2016 | 20:28
Mutare şoc in televiziunea din Romania! Au plecat la un alt post tv, şi deja se difuzează prima ediţie din ”Starea Naţiei”

La aproape o săptămână după ce Dragoş Pătraru işi anunţase încetarea contractului cu postul public de televiziune şi mutarea emisiunii sale la o altă televiziune, iată că inevitabilul s-a produs. Realizatorul TV a apărut, marţi seară, la DIGI24!

Ultima emisiune a lui Dragoş Pătraru a fost difuzată marţea trecută, cu un program special. La momentul emisiunii de bun-rămas, Dragoş Pătraru a confirmat informaţiile pentru Pagina de Media. „Pot spune că marţi va fi ultima ediţie Starea Naţiei la TVR. Un anunţ legat de destinaţia emisiunii va fi făcut miercuri, după ultima noastră emisiune la postul public. Cert e că marţi va fi ultima emisiune, un program special despre cei doi ani la TVR, în care vom explica şi de ce plecăm. Va fi o emisiune deschisă şi telespectatorilor: îi invităm să ne trimită testimoniale video despre ce a încemnat pentru ei Starea Naţiei, iar pe cele mai reuşit le vom difuza pe post.” Prima emisiune ”Starea Naţiei” cu Dragoş Pătraru a fost difuzată de TVR pe 1 septembrie 2014. Dragoş Pătraru a vorbit în repetate rânduri despre situaţia TVR, de multe ori direct pe post.(Gabriel Niculescu)

Citește și...