Iohannis a propus o fostă securistă la conducerea TVR

Publicat: 22/03/2016 | 08:52
Iohannis a propus o fostă securistă la conducerea TVR

Preşedintele Klaus Iohannis a propus-o pe Christel Ţopescu în calitate de membru titular şi pe Ana Maria Sandu în calitate de membru supleant pentru CA al TVR.

Alegerea preşedintelui este destul de riscantă, deoarece Ungar e săsoaică din jud.Sibiu, de unde se trage şi actualul şef al statului, astfel lucrurile pot deveni interpretabile. Documente oficiale de la CNSAS ne arată că doamna Ţopescu a lucrat cu acte în regulă şi a împărtăşit totul la Securitate încă de pe băncile facultăţii. Dar, în cele din urmă realizatoarea a scăpat de acuzaţia de poliţie politică, neprimind eticheta de lucrător al Securităţii.

Christel Ungar Ţopescu a fost racolată cu angajament în regulă şi a turnat la Securitate încă de pe băncile facultăţii, conform documentelor oficiale de la CNSAS, pe care le reproducem mai jos. Finalmente, realizatoarea a scăpat de acuzaţia de poliţie politică, neprimind eticheta de lucrător al Securităţii, conform inPolitics.ro.

 

Christel Ţopescu este născută în Sibiu şi a fost aleasă în 2013 coordonator cu atribuţii de producător executiv Secţia Germană, la TVR.

Citește și...