Acuzaţii grave la adresa Dianei de la „Insula Iubirii”:,,Eşti penibilă, te-ai făcut de râs…‘’

Publicat: 27/05/2017 | 13:30

Diana se pare că nu bine încheie un scandal, că intră în altul. După ce s-a făcut remarcată în Thailanda datorită certurilor pe care le-a avut cu diferiţi oameni, bruneta continuă să se certe şi cu prietenii virtuali.

Oamenii au văzut tot ce a făcut Diana pe „Insula Iubirii” aşa că s-au grăbit să îi adreseze mai multe critici pe pagina ei de Facebook. Printre jigniri, Diana este criticată din cauza unui mesaj pe care este scris pe tricoul ei.

„Eşti penibilă. Te-ai făcut de râs. / Eşti o c**** ordinară. Sincer mi-a plăcut de tine în emisiune, chiar mi-a plăcut, dar nu are rost. / Ştii câte eforturi fac unele fete să ajungă la standardele voastre de c**** ieftine? / Sunt femei grase şi fericite. Tu, Diana, nu eşti. Eşti o tristă care speră. / La ce? Nu ştiu, dar sincer eşti tristă!”, i-a scris cineva după ce Diana s-a pozat un tricou pe care scria „Grasele mă depirmă„.

Diana a stârnit controverse pe reţelele de socializare cu mesajul ei de pe tricou.
Diana a stârnit controverse pe reţelele de socializare cu mesajul ei de pe tricou.

Răspunsul Dianei nu a întârziat să apară.”Mulţumesc frumos! Altceva? / Nu înţeleg contextul, scuze. / Pe mine mă deprimă grasele pentru că şi eu îmi doresc să fiu şi sunt un pic invidioasă”, au venit rapid replicile acide ale Dianei. 

 

 

Citește și...