Adevarata fata a Adrianei! Care este de fapt interesul ei ascuns in casniciile si divorturile cu Prigoana!

Publicat: 14/01/2015 | 20:08
Adevarata fata a Adrianei! Care este de fapt interesul ei ascuns in casniciile si divorturile cu Prigoana!

Scandalul Bahmu-Prigoana a atras, din nou, atentia intregii tari. Potrivit numerologilor, cu multa usurinta si printr-un stimul exterior, Adriana Bahmuteanu poate fi dezechilibrata emotional.

Adriana Bahmuteanu este o fire indiviualista, retrasa in interiorul sau si care isi exprima cu greu sentimentele. Potrivit lui Ionut, un cunoscut numerolog din Timisoara, Bahmu se afla in permanenta in cautarea echilibrului interior, desi din punct de vedere mental este “pregatita” sa reziste la presiuni mari, constrangeri, schimbari de situatie, pe care insa, daca ar avea posibilitatea, mai degraba le va evita.

Numerologul a constat ca Adriana isi bazeaza deciziile pe logica
Numerologul a constat ca Adriana isi bazeaza deciziile pe logica

“In caz contrar, va cauta fie un castig material, fie o evolutie la nivel mental/ spiritual, un fel de dezvoltare personala. Adriana este o persoana care poate fi cu usurinta dezechilibrata emotional printr-o interventie sau un stimul din exterior. Este capabila sa invete foarte mult din propriile experiente sau din ale altora si chiar isi poate imagina de una singura fel si fel de situatii la care le va gasi tot ea rezolvarea, la nivel mental, inainte de a se materializa vreodata”, ne-a spus numerologul.

Ionut este un cunoscut numerolog din Timisoara
Ionut este un cunoscut numerolog din Timisoara


“Adriana poate trece prin aceasta viata fara sa cunoasca iubirea adevarata”

Ionut ne-a mai transmis ca Adriana Bahmuteanu risca sa treaca prin viata fara a cunoaste dragostea adevarata, iar pentru ea, ideea de familie nu este un “must have”.

Este posibil ca Adriana sa nu cunoasca dragostea adevarata
Este posibil ca Adriana sa nu cunoasca dragostea adevarata

“Adriana poate trece prin aceasta viata fara sa cunoasca iubirea adevarata, fara sa si-o exprime cu adevarat. Pentru ea, in aceasta viata, ideea de familie nu reprezinta un aspect fundamental (un Must Have). Prin urmare, este o persoana mai mult logica, practica, intuitiva si rationala”, a mai spus numerologul timisorean.

Isi bazeaza deciziile pe logica, nu pe sentimente

De asemenea, tot Ionut a explicat de ce prezentatoarea tv a divortat de atatea ori de Silviu Prigoana. Mai exact, Adriana nu si-a ghidat alegerile in viata pe sentimente, ci pe logica.

Adriana si Silviu au mai divortat in trecut
Adriana si Silviu au mai divortat in trecut

“Rationamentul sau poate fi foarte profund, dar avand in vedere faptul ca de cele mai multe ori nu-si ghideaza viata, alegerile in viata, dupa sentimente, ci mai degraba dupa logica si instinct, nu este deloc de mirare faptul ca a reusit sa se casatoreasca si sa divorteze de atatea ori, mai ales fara a trece prin suferinte si depresii profunde.

—————————————————————————————-

CITESTE SI:

Bahmuteanu si Prigoana nu mai sunt credibili in fata magistratilor! Ce au decis judecatorii in cazul lor

Am aflat locul secret unde Bahmu se destrabaleaza fara stirea lui Prigoana! Ce face si cu cine!

Dezvaluiri halucinante in divortul anului! Prigoana si-a cumparat copiii de la Bahmu, iar pretul a fost de sute de mii de euro

—————————————————————————————-

In concluzie, are o structura psiho-energo-informativa care ii permite sa ia decizii categorice, ferme, fara a se implica emotional”, a explicat Ionut. (Sursa foto facebook.com) (A.S.)