Adevarul a iesit la iveala! Cine este cel pe care Oana a tinut mortis sa-l aduca la capataiul mamei

Publicat: 21/04/2015 | 16:22
Adevarul a iesit la iveala! Cine este cel pe care Oana a tinut mortis sa-l aduca la capataiul mamei

Scandalurile se tin de ea mai ceva ca scaietii. Credincioasa din fire, Oana Zavoranu a nimerit, fara sa stie, numai pe mainile unor preoti controversati si chiar pusi la zid de luminatele fete bisericesti. Noi am aflat totul despre ei.

Un sobor de patru preoti s-a ocupat de funeraliile Marioarei Zavoranu, insa nici macar acest eveniment nu a reusit sa stea departe de controversa. Nu e alta, dar se pare ca unul dintre ei, Marian Pintica (36 de ani), a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana, dupa ce a divortat, la inceputul acestui an. Cum nu ii stia istoricul, Zavo a aflat intamplator, din presa, ca cel care a oficiat slujba de inmormantare a mamei sale este raspopit, iar vestea nu i-a cazut deloc bine, mai cu seama ca vedeta este o persoana credincioasa si care obisnuieste sa viziteze un preot din judetul Teleorman, atunci cand simte nevoia unor sfaturi. Revenind la Pintica, acesta plateste pensie alimentara pentru fetita lui si sustine ca face parte dintr-o sociatie religioasa care ii da dreptul sa practice meseria de preot, in continuare, fara niciun fel de problema.

El e preotul dat afara de la Patriarhie, care a participat la funeraliile Marioarei Zavoranu
El e preotul dat afara de la Patriarhie, care a participat la funeraliile Marioarei Zavoranu


Duhovnicul ei e acuzat de ritualuri necrestinesti

 

Coincidenta sau nu, Oana parca este magnet pentru controverse, duhovnicul ei fiind, de asemenea, un preot despre care s-a vorbit mult, acuzat fiind ca a facut ritualuri de vrajitorie, ca isi calca enoriasii inpicioare si ca practica ceea ce se numeste “Deschiderea Cartii Sfinte”, lucruri interzise cu desavarsire de Biserica ortodoxa. Fie ca este straina de aceste aspect, fie ca nu ii pasa, Oana ii este credincioasa acestuoi preot, marian de la Videle, la care merge sa se spovedeasca de ani buni si sa ceara un sfat, atunci cand intampina probleme:

El este duhovnicul Oanei Zavoranu
El este duhovnicul Oanei Zavoranu

„Ma impartasesc si ma spovedesc. Nimeni nu stie când merg eu la biserica. Am un duhovnic, parintele Marian de la Videle, pe care il respect enorm. Discutia cu acest om si pildele pe care mi le-a dat m-au ajutat enorm”, a declarat Zavo, mandra de preotul la care se duce frecvent.

 

Refuza ajutorul psihologului

 

zavo

Cum reactiile ei au fost contradictorii, in ultimele zile, de cand mama ei, Marioara, a murit, Zavo a fost sfatuita sa ceara ajutorul unui psiholog. Nu pentru ca ar avea probleme, ci pentru ca un om ce traverseaza o asemenea durere ar putea fi ajutat sa treaca peste, de catre un specialist. Momentan, Zavo exclude posibilitatea de a merge la psiholog, insa cel mai probabil ca urmeaza sa il viziteze pe preotul care a ajutat-o in toate situatiile dificile de pana acum.
 

 

Dana Enache

Citește și...