Adevărul a ”răsuflat” la două săptămâni de la nuntă! Delia & soţul ei au…

Publicat: 09/06/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, cât au scos din buzunar Delia Matache şi soţul ei, Răzvan Munteanu, pentru a-i organiza o nuntă de vis Oanei, sora mai mică a cântăreţei. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

În urmă cu două săptămâni, Oana Matache şi Răzvan Miheţ şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, devenind soţ şi soţie. Delia şi Răzvan Munteanu au fost naşii de cununie şi au fost foarte atenţi şi darnici cu finii lor. Cântăreaţa şi soţul ei s-au ocupat de cheltuielile şi organizarea evenimentului, acesta fiind, de altfel, cadoul de nuntă. (VEZI AICI: Sora Deliei a arătat tuturor burtica de gravidă! Delia a reacţionat imediat: “Nu mai ai burtică, dacă rămâi gravidă dispare”)

Petrecerea a avut loc la Nuba, într-un decor de vis, iar costurile au fost pe măsură. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Delia şi Răzvan Munteanu au scos din buzunar nu mai puţin de 100.000 de euro pentru a le asigura tinerilor însurăţei o nuntă de poveste. 

În prezent, Oana şi Răzvan Miheţ se află în Maldive, unde petrec luna de miere. De altfel, Delia a fost cea care a anunţat pe toată lumea care este destinaţia unde proaspeţii căsătoriţi vor petrece momentele unice de după nuntă. Semn clar că naşii au fost generoşi până în ultima clipă.

De altfel, inclusiv Gina Matache a spus că toate costurile cu nunta au fost plătite de Delia şi Răzvan Munteanu. ”Toate cheltuielile şi organizarea nunţii au fost suportate de naşi. Eu le-am dat bani, dar nu pot dezvălui suma. Nu ştiu ce daruri au primit de la ceilalţi invitaţi, pentru că nu cunosc amănunte”, a declarat Gina Matache pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE ŞI: Oana Matache şi soţul ei au făcut-o să plângă pe Delia cu valsul mirilor! Oana şi-a schimbat rochia de mireasă la petrecere)