Adevarul despre Cosmin Cernat. De ce e atat de slab prezentatorul Exatlon

Publicat: 15/01/2018 | 14:58

Cosmin Cernat a revenit pe TV, în calitate de prezentator al emisiunii concurs ”Exatlon”, cu o transformare totală de look. Vedeta TV a negat cu vehemenţă că ar fi slăbit din cauza vreunei boli, susţinând că schimbarea se datorează unui nou stil de viaţă.

Cosmin Cernat a revenit pe TV complet transformat. Mai slab şi cu început de cheliuţă, prezentatorul TV a spus că este perfect sănătos şi că este foarte mulţumit de noua lui imagine.

”N-am slăbit atât de mult, în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu! Acum continui antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere. Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente”, a spus Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat a fost căsătorit cu Monica Iagar

Cosmin Cernat a fost căsătorit cu Monica Iagăr, de care a divorţat în 2009. Motivul divorţului lor a fost Mădălina, actuala soţie a prezentatorului TV. Monica şi Cosmin au rămas în relaţii amicale, de dragul celor doi copii, Ayana Maria (12 ani)şi Maya (6 ani), fostul comentator sportiv fiind la zi cu plata pensiei alimentare.

Citește și...