Adevărul despre relaţia regretatei Stela Popescu cu Alexandru Arşinel. Ce spuneau actorii despre ”idila” lor!

Publicat: 23/11/2017 | 16:28

Multă lume a crezut că Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, parteneri de zeci de ani pe scena teatrului de revistă, în scheci-uri ori în revelioanele din epoca ceauşistă, erau parteneri şi în viaţa reală. Alţii credeau că în afara spectacolelor, cuplul de actori nu prea se sufereau şi plecau îmbufnaţi de la fiecare spectacol. Care este însă adevărul despre relaţia dintre ei? O spuneau chiar cei doi îndrăgiţi actori, în urmă cu ceva timp! Stela Popescu a murit joi după amiază în curtea casei sale, cel mai probabil din cauza unui stop cardiac.

E firească tentaţia publicului sa tragă astfel de concluzii atunci când ai o parteneră atât de frumoasă şi talentată. Spun că e soţia ta sau alte gânduri năstruşnice. Avem o relaţie de camaraderie, strict profesională. Ea a fost casătorită cu un om minunat, Puiu Maximilian, cel care a oferit osânza cuplului nostru pe scenă. Eu sunt insurat de 44 de ani, cu o doamnă minunată, care mi-a daruit doi copii”, spunea Arşinel, în urmă cu câteva luni.

La fel zicea şi Stela Popescu, care a dezminţit şi zvonurile că între ei ar fi existat certuri frecvente. „Evident că într-o colaborare cât o viaţă de om mai apar şi certuri şi tensiuni, dar momentele în care am râs împreună cu lacrimi sau în care ne-am sprijinit reciproc sunt infinit mai multe. In fond, asta inseamna prietenia”, spunea Stela Popescu.

Citește și...