Adevărul despre relaţia tumultoasă dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion: „Se ceartă şi se împacă mereu. Nu mai e ca la început”

Publicat: 30/09/2017 | 11:21

Fum fără foc nu iese! Se pare că Lidia Buble şi Răzvan Simion se ceartă din ce în ce mai des, sau cel puţin aşa susţin prietenii cuplului. Deşi ei au dezminţit, pe reţelele de socializare, că s-ar fi despărţit, mărturiile apropiaţilor demonstrează altceva.

Deşi s-a zvonit recent că s-au despărţit, Răzvan şi Lidia îşi trimit tot felul de mesaje de dragoste, pe reţelele de socializare, ba chiar se amuză pe seama acestor zvonuri despre ei. Cu toate acestea, prietenii lor susţin că lucrurile nu mai sunt chiar la fel de roz între ei şi că se ceartă „pe nimicuri”, ca doi liceeni aflaţi la prima dragoste.

Răzvan şi Lidia se împacă şi se ceartă. Adică, dacă s-au certat la 9.00 dimineaţă şi decid să se despartă, la 10.00 sunt din nou împreună/ Niciodată nu poţi să-i iei în serios când spun că s-au despărţit pentru că la fel de repede se împacă. Motivele sunt banale, practic se ciondănesc din nimicuri. Oricum, dacă au ajuns în acest stadiu e clar că relaţia lor nu mai merge la fel de bine ca la început. Certurile astea, fie ele şi minore, nu le fac bine. Astea afectează relaţia”, au declarat apropiaţii cuplului, potrivit wowbiz.ro.

Oricum ar fi, cei doi par să ajungă la un consens, mai ales că niciunul dintre ei nu a spus public că vrea să se despartă. Mai mult, cei doi îşi demonstrează dragostea, în faţa fanilor, pe Instagram şi pe Facebook, unde îşi dedică melodii de dragoste. Răzvan i-a trimis recent un mesaj în care glumea pe seama zvonurilor apărute în presă.

 

 

 

 

Angie Voicu

Citește și...