Adevarul tulburator din spatele unei povesti prezentate in emisiunea “Visuri la cheie”! “Este alcoolic si violent…”

Publicat: 05/01/2015 | 18:26
Adevarul tulburator din spatele unei povesti prezentate in emisiunea “Visuri la cheie”! “Este alcoolic si violent…”

Mama unei fetite bolnave de cancer, caz prezentat in emisiunea “Visuri la cheie”, a ajuns la capatul puterilor. Desi pozau intr-o familie serioasa, fara probleme, femeia isi acuza sotul ca e dependent de alcool.

Angi Mihai, mama unei fetite bolnave de cancer, care i-a impresionat atat pe membrii echipei “Visuri la cheie” cat si pe cei din emisiunea “La Maruta”, nu a mai rezistat si a apelat la televiziune pentru a-si spune povestea.

Visuri la cheie

“Am chemat salvarea pentru ca i-a fost rau, l-au luat doctorii, insa a doua zi i-au dat drumul acasa si mi-au spus ca e alcoolic si ca nu are ce sa ii faca. I-am spus sa mearga la medic, insa nu a vrut sa accepte niciun ajutor. Cand bea, este violent, iar copiii vad asta.”, a povestit Angi Mihai in emisiunea “La Maruta”.

Chiar daca Mery are nevoie de tratament si de multa liniste pentru a se insanatosi, se pare ca parintii ei nu ii pot oferi aceasta stabilitate in sanul familiei.

Visuri la cheie

“Trebuie sa isi faca un control la cap! Eu nu pot sa-mi imaginez cum poti sa inventezi atatea prostii cate a inventat ea.”, a fost reactia lui Anghel Mihai, tatal fetitei.

Vor sa divorteze

Angi Mihai este dispusa sa divorteze pentru a le asigura copiilor linistea de care au nevoie. Ideea nu pare sa ii displaca nici sotului ei, care a declarat ca partenera lui de viata spune numai minciuni.

Visuri la cheie

“Am tacut din gura si am spus hai sa mai treaca un an, si de Revelion mi-a promis ca nu mai bea dar nu se poate abtine. Eu vreau sa divortez si sa ma mut chiar si cu chirie, pentru linistea copiilor fac orice!”, a declarat mama lui Mery.

Visuri la cheie

“Nu e nicio pronblema! Sa divorteze! Dar eu o intreb unde se duce ca asta e casa facuta de mama inainte de casatorie! (…) Vreau un test ADN pentru amandoi copiii! In tine nu mai am incredere! Tu ba erai cu Sile, ba cu nasu’… In tine nu mai am incredere! (…) Nu cred ca pot sa plec eu din casa mea! Sotia poate sa stea in casa, dar nu mai avem nicio treaba!”, a afirmat barbatul.

R.O.