„Adina si bara ei de senzatie”! Pe Mihai Petre a inceput sa-l incurce… cravata cand a vazut-o pe scena de la „Romanii au talent”

Publicat: 11/04/2014 | 21:38

Adina Gherasim are 20 de ani si a venit tocmai din Arad pentru a innebuni milioane de oameni cu talentul ei iesit din comun, in semifinalele Romanii au talent. Tanara a transformat dansul la bara intr-o adevarata arta.

Au fost aplauze la scena deschisa, flacari si un spectacol genial de lumini. Adina Gherasim a reusit sa impresioneze publicul din sala de la Romanii au talent cu o demonstratie senzationala de dans la bara.

adina

“Prima oara cand am aparut pe scena la Romanii au talent am avut emotii foarte foarte mari. Lucram in strainatate si aveam show-uri acolo, dar nicidecum in Romania. Sunt foarte multi invidiosi, atat barbati, cat si femei. Par o domnisoara care nu face nimic, dar nu este asa. La 16 ani, eu si cu familia mea am construit o casa. Am carat boltari. Parintii mei nu au crezut ca pot sa fac un viitor cu dansul la bara”, povesteste Adina. 

adina

Andra a fost de partea ei si spune ca cei care o contesta pe Adina sunt niste rautaciosi.

adina

“Atata timp cat privesc cu ochii cat cepele, oricine comenteaza impotriva e putin rautacios. Te uiti la ea, deci fata isi face bine treaba. Are talent”, a incurajat-o Andra inainte de a intra in scena.
_________________
Citeste si
Mentalistul care a socat toata tara la Romanii au Talent si-a gasit mostenitor. Fiul lui a castigat un concurs de magie la 8 luni!

Moment FABULOS la Romanii au talent: „E cel mai frumos numar de contorsionism” Andi Moisescu a avut o replica GENIALA
_________________

Mihai Petre a recunoscut ca talentul Adinei este de apreciat si spune ca fata a reusit sa transforme dansul la bara intr-o adevarata arta.

adina

“Mi-a placut numarul ei. Este ceva acrobatic. vreau sa te felicit pentru costum ca ai lasat sa se inteleaga ca dansul la bara nu este asa cum il intelegem noi. Ai nevoie de calitati pentru asta. Iti sta foarte bine in negru”, i-a spus Mihai Petre.

D.C.

Citește și...