Adio, dar ramai cu mine! Poteras si-a aniversat nunta de argint cu sotia de care a divortat! Vezi cum e posibil!

Publicat: 03/11/2013 | 00:03

Chiar daca fostul primar Cristian Poteras a divortat acum trei ani, pentru a doua oara, de sotia sa, Aureliana, asta nu ii impiedica sa-si sarbatoreasca nunta de argint. La inceputul lunii trecute, cei doi au aniversat aproape 25 de ani de... casnicie.

Cristian Poteras si sotia sa Aureliana
Cristian Poteras si sotia sa Aureliana

“Dragii nostril, ne apropiem cu pasi repezi de un moment important pentru noi, pe care dorim s ail sarbatorim impreuna. Familia noastra s-a unit acum aproape 25 de ani, prin voia Bunului Dumnezeu. 25 de ani inseamna 1.204 saptamani sau 9.131 de zile. (…) Aceasta este bogatia pe care am strans-o de cand ne-am unit destinele(…)”, se arata in invitatia la petrecere, gasita pe un site al unei firme care produce astfel de “scrisori”.

Pe lista invitatilor a aparut si numele lui Horia Moculescu
Pe lista invitatilor a aparut si numele lui Horia Moculescu

De altfel, fostul primar de sector a divortat in 2010, a doua oara, de sotia sa Aureliana dupa 25 de ani de casatorie. Divortul s-a petrecut foarte repede, iar averea a fost impartita atunci la notar. Contactat telefonic, Cristian Poteras a avut o explicatie… bizara.

Invitatie la nunta de argint
Invitatie la nunta de argint

“Nu m-am recasatorit. Pai si ce legatura are una cu alta? A fost un eveniment in familie. (…) Am marcat un moment. Incercam sa existam. Ne vedem de treaba, muncim”, ne-a spus fostul primar de sector, Cristian Poteras, semn ca divortul fie nu s-a mai terminat, fie ca cei doi s-au impacat intre timp.

Cristian poteras

Petrecerea s-a consumat pe 8 octombrie la un restaurant din Parcul Herastrau. Bucatele au fost atent alese, iar licorile bahice au fost bineinteles rafinate.

La inceputul lunii trecute Poteras a sarbatorit un eveniment in familie, nunta de argint
La inceputul lunii trecute Poteras a sarbatorit un eveniment in familie, nunta de argint

La vremea respectiva, presa a speculat ca edilul a divortat ca sa-si puna averea la adapost, el fiind cercetat in mai multe dosare penale. (A.S.) (Sursa foto facebook.com, Magda Handmade, luchiancomsa.ro)
 

Citește și...