Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Adio, dar raman cu tine! In pragul divortului de Maria Marinescu, Frank Colin se destainuie: „Am sa o iubesc toata viata..”

Adio, dar raman cu tine! In pragul divortului de Maria Marinescu, Frank Colin se destainuie: „Am sa o iubesc toata viata..”

De: Cancan 05/03/2014 | 00:33
Adio, dar raman cu tine! In pragul divortului de Maria Marinescu, Frank Colin se destainuie: Am sa o iubesc toata viata..
Maria si Frank au avut o casnicie fericita pana cand el a fost arestat

Incarcerat de 11 luni intr-un penitenciar din Franta, Frank Colin a acceptat sa isi deschida sufletul, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro. Sotul Mariei Marinescu a vorbit despre motivele pentru care divorteaza, dar si despre despre viata din inchisoare.

A luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anuntat ca se marita cu un om de afaceri francez, Frank Colin. In 2009, Maria Marinescu si alesul inimii ei au facut o nunta ca in povesti in Franta, la care au participat cateva sute de persoane. In 2010, creatoarea de moda aducea pe lume un baietel, Levyn, iar ea si sotul sau marturiseau ca mai multa fericire nici nu ar fi putut sa primeasca de la Dumnezeu.

Maria Marinescu - 10

In 2013, insa, totul avea sa se destrame pentru Maria, iar vestea ca sotul sau a fost arestat pentru trafic de droguri a socat pe toata lumea. Astfel, de aproape 11 luni, Frank Colin se afla incarcerat intr-o inchisoare din Franta, iar luna viitoare va afla daca va fi condamnat sau achitat de acuzatiile aduse. Afectati de distanta care ii desparte, dar si de presiunea media, Maria Marinescu si sotul sau au luat o decizie dificila: aceea de a divorta, dupa cinci ani de mariaj. CANCAN.ro a reusit, in exclusivitate, sa stea de vorba cu Frank Colin, aflat in inchisoare.

Maria a confirmat de ieri informatia ca divorteaza
Maria a confirmat de ieri informatia ca divorteaza

  Extrem de sincer, Frank ne-a vorbit despre povestea de dragoste traita alaturi de Maria, despre motivul divortului lor, despre implicarea lui in traficul de droguri, despre viata in puscarie, dar si despre viitor: 

„Divortez, dar o iubesc pe Maria!”

Maria Marinescu - 7

 O iubesc pe Maria, iar ea ma iubeste enorm pe mine, insa nu vreau sa mai sufere din cauza mea. Ea are o meserie, este foarte buna in ceea ce face, insa oamenii o catalogheaza acum drept sotia lui Frank, ala din inchisoare. Tot ceea ce ma intereseaza e ca sotia si fiul meu sa fie bine. Am luat decizia de a divorta de comun acord. Am suferit amandoi.  Este o decizie grea, insa asa este cel mai bine. Ne-am vazut destul de des, vine cam la o luna, doua, la mine. Vorbesc mereu cu fiul meu, insa el stie ca tati e plecat la munca. Maria este o mama extraordinara, copilul meu primeste din partea ei toata iubirea pe care eu nu am putut sa i-o ofer de cand sunt aici. Chiar daca eu si Maria vom divorta, in fata lui Dumnezeu suntem legati pe veci. Ea pentru mine va fi mereu Maria Colin, sotia mea. O voi iubi si respecta pana am sa mor”, a declarat Frank, pentru CANCAN.ro.

 

Ar putea primi 100.000 de euro despagubire!

Cei doi s-au casatorit in 2009
Cei doi s-au casatorit in 2009

La sfarsitul lunii martie a anului trecut, Frank Colin era arestat pe aeroportul din Paris, si acuzat de trafic de droguri. Potrivit presei franceze, pe 20 martie, autoritatile din Punta Cana, Republica Dominicana, au descoperit un avion care transporta aproape 700 de kilograme de cocaina si s-au facut 38 de arestari: „Sunt tinut inchis in mod abuziv. Sunt convins ca nu voi fi condamnat. Nu exista dovezi impotriva mea. Nu ar avea cum, pentru ca sunt nevinovat. In curand voi fi un barbat liber. In Franta, daca esti inchis, iar dupa un an se demonstreaza ca nu ai fost vinovat, statul de despagubeste cu 100.000 de euro. Dupa ce am sa ies din inchisoare, am sa ma ocup de fiul meu, imi e tare dor de el. Am refuzat ca Maria sa mi-l aduca aici, nu vreau ca baiatul meu sa ma vada aici„, ne-a mai spus afaceristul.

 

Traieste bine in inchisoare!

Maria Marinescu - 2

Incarcerat de 11 ani intr-o inchisoare de maxima siguranta din Franta, Frank reuseste sa treaca destul de usor peste aceasta perioada dificila. Acesta marturiseste cu sinceritate ca nu duce lipsa de nimic si ca are moralul ridicat, insa dorul de sotie si de copil il mistuie: „Aici nu este ca in Romania. Este adevarat, sunt intr-o inchisoare plina de cei mai periculosi delincventi: criminali, violatori. Insa sunt bine, eu de mic am fost obisnuit cu viata grea. Stau singur in celula, am frigider, televizor, masa. Merg zilnic la sala, citesc carti. In acest an de cand sunt aici nu am mancat nici macar o data din mancarea de aici. Avem posiblitatea legala de a ne comanda ceea ce dorim sa mancam, avem niste bonuri de oridine. Ma daramana insa dorul de fiul meu, de Maria, de ai mei”, a continuat sa se „spovedeasca” Frank.

CITESTE SI:

Prima confesiune despre divortul care i-a socat pe toti! Maria Marinescu: “Divortam de comun acord, am hotarat de cateva luni”

Locuinta Mariei Marinescu, perchezitionata intr-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii au confiscat bani si inscrisuri

 

I-au pus sechestru pe avere!

Maria si Frank s-au afisat impreuna de putine ori, in public, in timpul casniciei
Maria si Frank s-au afisat impreuna de putine ori, in public, in timpul casniciei

Pana in urma cu cativa ani, sotul Mariei Marinescu a fost luptator de elita in Legiunea Straina si a predat cursuri de strategie militara pe continentul negru. Mai apoi, el a lucrat ca garda de corp a unui multimiliardar elvetian, iar ulterior s-a dedicat propriilor afaceri. Dupa ce a fost arestat, Frank Colin a ramas fara nici un ban: „Mi-a fost pus sechestru pe bunuri, pe bani. Nu mai am nimic. Dupa ce voi fi achitat, voi primi totul inapoi. Nu imi fac griji pentru bunastarea financiara a Mariei. Ea este o femeie care s-a intretinut intotdeauna singura. Are o afacere de succes, care ii permite sa traiasca in lux. Oricum, atata timp cat eu am sa traiesc, sotiei si fiului meu nu le va lipsi nimic, indiferent cu cine va fi Maria!„, sustine Frank, in timp ce vocea incepe sa ii tremure, probabil din cauza emotiilor.

Nu crede ca sotia sa are alt iubit!

Frank Colin in inchisoarea din Franta
Frank Colin in inchisoarea din Franta

De curand, in presa au aparut informatii conform carora Maria s-ar iubi de cateva luni cu politician putred de bogat, Eugen Bejinariu: ” Eu am indemnat-o pe Maria sa iasa la petreceri, in oras. A stat suficient in casa, plangand. Trebuie sa isi vada de viata ei. Nu are nici o relatie cu nimeni, insa isi poate reface viata, daca asta isi doreste. Oricum, am stabilit cu ea ca nu va aduce niciodata acasa un alt barbat. Singurul tata pe care Levyn il va avea sunt eu. Stiu mai bine decat oricine cat ma iubeste Maria. Toti o judeca si spun ca se combina numai cu barbati bogati. Pai in mediul asta se invarte, in mediul asta a crescut. Ce ar trebui acum, sa se cupleze cu un muncitor. Are standardele ei. A umblat numai cu barbati de nivelul ei. Asta inseamna ca se respecta„, ne-a mai spus Frank.

 

Claudia Balan

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri
Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Viața la bloc. Activitatea banală pentru care poți fi amendat
Viața la bloc. Activitatea banală pentru care poți fi amendat
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP