Adrian Enache a plecat de la Iuliana?

Publicat: 29/11/2010 | 00:00
Adrian Enache a plecat de la Iuliana?
La nici doua luni de cand declara fericita ca a scapat de Enache, artistul hotarand sa se mute impreuna cu Iuliana Marciuc, Corina Enache s-a trezit din nou cu el pe cap. Se pare ca lucrurile nu au evoluat tocmai fericit alaturi de vedeta TV, asa ca Adrian a reinvatat drumul catre vechea adresa.

Adrian Enache si Iuliana Marciuc nu par sa fi reusit sa-si gaseasca echilibrul de cand au devenit oficial un cuplu. Cei 14 ani de iubire adulterina au fost, s-ar putea spune, mai fericiti decat lunile de libertate traite dupa divortul artistului de Corina, femeia cu care are o fetita de 13 ani. Desi si-au anuntat iubirea public in repetate randuri, si-au facut declaratii de amor in fata fanilor si in vara acestui an au primit binecuvantarea lui Dumnezeu prin logodna, cei doi nu au reusit sa se mute impreuna decat in urma cu cateva saptamani. Convietuirea insa nu s-a dovedit a fi foarte usoara. In ultima vreme, Iuliana a fost fotografiata de paparazzii CANCAN din ce in ce mai abatuta si mai incercanata, in timp ce-si facea singura cumparaturile si tragea fara ajutor de pungi grele. Tristetea care i se citea pe fata ar fi putut fi usor pusa pe seama problemelor conjugale. Cateva zile mai tarziu, si Enache a fost prins in ofsaid. Miercuri, aproape de miezul noptii, artistul a fost fotografiat de paparazzii CANCAN intr-o ipostaza mai mult decat graitoare. Enache s-a intors la fosta nevasta, cocosat de doua genti mari de voiaj si o sacosa burdusita cu lucruri. Oare relatia cu Marciuc s-a degradat atat de tare incat aceasta sa-l fi dat afara din casa? Chiar si asa, faptul ca fosta lui sotie ramane solutia salvatoare in momente de criza este cel putin bizar. Femeia nu numai ca i-a suportat infidelitatea mai mult de un deceniu, dar pare suficient de marinimoasa sa-i ofere lui Enache un umar atunci cand acesta are nevoie. Cert este ca, nici macar dupa divort, femeia nu i-a luat cheia de la usa, convinsa probabil ca va veni ziua in care va ajunge din nou la mana ei. Miercuri, artistul a intrat in bloc ca la el acasa.

Esti frumoasa? Intoarce lumea capul pe strada dupa tine? De Craciun ti-am pregatit super cadouri. Mosul iti aduce premii de sute de euro mai ales daca nu ai fost deloc cuminte! Urca-ti acum pozele pe superfete.cancan.ro!

Citește și...