Adrian Mutu, declaratie de dragoste uluitoare pentru sotia lui. O sa te impresioneze pana la lacrimi!

Publicat: 29/11/2013 | 18:34
Adrian Mutu, declaratie de dragoste uluitoare pentru sotia lui. O sa te impresioneze pana la lacrimi!

Adrian Mutu a uitat de scandalul cu selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, si de necazurile din ultima perioada de la Ajaccio si si-a indreptat atentia catre cea mai importanta femeie din viata lui: Consuelo.
 

Desi nu este genul care sa procedeze in asa maniera, „Briliantul” si-a luat inima in dinti si i-a facut sotiei sale o emotionanta declaratie de dragoste, in vazul tuturor, pe Facebok.

consuelo

Nu a existat si nici nu va exista nimic in lumea asta ce voi iubi mai mult decat aceasta femeie. Cand sunt cu ea lumea straluceste mai puternic, rad mai tare, dorm mai bine, gandesc mai clar si cred ca totul este posibil. Faptul ca simt cat de mult ma iubeste imi da incredere si elimina orice frica de esec. Dumnezeu m-a binecuvantat dincolo de cele mai indraznete vise cu ea. Nu exista zi in care sa nu Ii multumesc pentru ca mi-a oferit cea mai minunata femeie de pe aceasta planeta cu care sa imi petrec restul vietii mele„, a scris fotbalistul.

mutu

Adrian Mutu si Consuelo Matos sunt sot si sotie din iulie 2005 si au impreuna doua fetite, Adriana (6 ani) si Maya Vega (4 ani). Familia Mutu se va muta in aceasta iarna in Romania, „Briliantul” anuntand ca a batut palma cu Petrolul Ploiesti.

J.D
 

Citește și...