Adrian Tutu a compus in trei minute un cantec-protest pentru serialul „Pariu cu viata”

Publicat: 29/08/2011 | 00:00
A castigat voturile si simpatia a milioane de romani, fapt care l-a adus in postura de invingator la “Romanii au talent”, iar acum Adrian Tutu isi face debutul in televiziune in serialul ”Pariu cu viata”. Marea premiera va avea loc la Pro TV, pe 12 septembrie.

Invitat special intr-unul dintre episoadele serialului „Pariu cu viata”, Adrian Tutu a simtit din plin emotiile unui actor la debut. „A fost pentru prima data pentru mine cand am filmat, m-am simtit foarte bine alaturi de intrega echipa din Buftea. Recunosc ca am avut emotii pentru ca nu am mai facut asta niciodata, iar experienta de la „Romanii au talent” nu se compara cu ceea ce fac acum”, marturiseste Adrian.

Special pentru secventa in care elevii se revolta impotriva conducerii Colegiului National de Arte si a programei scolare, Adrian Tutu a compus un cantec protest in… 3 minute. „Producatorii mi-au spus ce-si doresc si eu, in cateva minute, am scris versurile unui cantec special pentru greva elevilor. Suna cam asa: „Este un mesaj de la noi pentru voi, suntem tineri, avem curaj, punem pariu cu viata, a venit momentul sa ne-ndeplinim speranta”. Si asta e doar o parte din cantec, restul vor vedea telespectatorii la Pro TV”, marturiseste Adrian.

Alaturi de toti colegii lui din „La-La Band”, Bubu a fost impresionat de talentul deosebit al lui Adrian Tutu. „Tutu este foarte talentat, a facut cantecul-protest in cateva minute, i s-a explicat despre ce e vorba si am ramas uimit de creativitatea lui fantastica.” Impresionat de atmosfera de pe platouri si de colegii de filmare, Adrian Tutu isi doreste sa revina in Buftea. „Mi s-a parut foarte frumos sa fiu invitat si cu mare placere revin oricand, cei din „La-la Band” sunt niste tineri extraordinari, cu care am legat prietenii”.

De luni, 12 septembrie, la Pro TV, telespectatorii vor putea urmari „Pariu cu viata”, cel mai fresh serial al toamnei, o productie MediaPro Pictures pentru toate generatiile.

Citește și...