Adrian Ţuţu are o iubită secretă! Câştigătorul primului “Românii au Talent” recunoaşte tot: „Este o…”

Publicat: 24/08/2015 | 19:05
Adrian Ţuţu are o iubită secretă! Câştigătorul primului “Românii au Talent” recunoaşte tot: „Este o…”

Dupa ce a spus de nenumarate ori ca pentru el cariera este pe primul plan si ca nu are timp de iubire, iata ca lucrurile s-au schimbat in viata castigatorului de la "Vocea Romaniei". Tutu a recunoscut pentru prima data ca s-a indragostit.

Tanara este tot din Focsani, orasul natal al cantaretului, iar relatia dintre cei doi se afla la inceput. Acesta este si motivul pentru care Adrian a tinut ascuns faptul ca in viata lui exista o femeie.

adrian tutu

Imediat dupa ce a filmat videoclipul piesei „Averi de sentimente” alaturi de Xonia si s-au sarutat cu patima, presa s-a garbit sa spuna ca cei doi artisti formeaza un cuplu. Adrian Tutu a decis ca este timpul sa lamureasca lucrurile si s-a hotarat sa vorbeasca despre subiect. Acesta a negat toate zvonirile si a recunoscut ca este indragostit de altcineva.

adrian tutu

„Pana acum nu am avut o relatie stabilă pe care sa o fac publica! Ar fi absurd sa zic ca muncesc prea mult si nu am timp de iubita! Cand iubesti iti faci timp involuntar. Oricum dragostea este una dintre cele mai bune inspiratii. Iar ceea ce se intampla acum cu viata mea sentimentală se regăseste în piesele pe care le-am lansat in ultima perioada. Exista cineva in viata mea, insa suntem la inceput. Nu este persoana publica si tocmai de-asta o tin departe de ochii curiosilor, pana in momentul in care este ceva sigur intre noi”, ne-a declarat Adrian Tutu.

adrian tutu

Citeste si

Motivul absolut halucinant pentru care Adrian Tutu a ajuns la sapa de lemn! Castigatorul de la „Romanii au talent”…

Adrian Tutu, de la viata printre artisti, la GRATARE de cartier! Uite-l cum incinge friptura printre blocuri!

A lansat o noua piesa

Dupa ce acum numai 2 luni a lansat piesa „Mai tare” artistul se pare ca vrea sa încerce tot mai multe stiluri si astazi a lansat piesa „Lasa” care spun el ca e ceva mai diferit fata de ce făcea inainte.

Livia Lixandru

Citește și...