Adrian Tutu, de la viata printre artisti, la GRATARE de cartier! Uite-l cum incinge friptura printre blocuri!

Publicat: 15/05/2015 | 12:31
Adrian Tutu, de la viata printre artisti, la GRATARE de cartier! Uite-l cum incinge friptura printre blocuri!

Dupa ce a parasit Capitala si s-a intors in orasul natal, la Focsani, Adrian Tutu s-a pus pe fapte mari. Drept urmare, artistul si-a lansat propria melodie, la care lucreaza de ceva vreme.

Chiar daca a cunsocut succesul, imediat ce a castigat show-ul „Romanii au talent” si a fost ascultat pe radiourile din tara, Adrian Tutu nu a uitat de unde a plecat. Intors la Focsani, tanarul petrece timpul liber alaturi de prieteni. Si nu oricum ci, incingand gratarele printre blocuri. „In fiecare saptamana obisnuim sa ne vedem la un grătar asa cum facem pe vremuri. Sunt prieteni mei si in timpul liber ne place sa sărbătorim româneste la un mic si o bere”, ne-a declarat Adrian Tutu.

Tutu

In urma cu patru ani, Adrian Tutu a reusit performanta de a se clasa pe primul loc la emisiunea concurs „Romanii au talent” si a plecat acasa cu un cec de 120.000 de euro.

Tutu

Iata ca banii nu i-au ajuns prea multa vreme, caci in prezent nu a mai ramas cu nimic din colosala suma, reusind sa-i „sparga” banii pe haine, melodii si alte lucruri efemere. Chiar si asa, departe de Bucuresti, fostul concurent „Romanii au talent” nu sta degeaba. Se ocupa in continuare de muzica si a scos o noua piesa.

Citeste si

Va amintiti de Tutu, primul castigator de la Romanii au Talent? Vezi cum arata acum si ce decizie a luat privind viitorul sau

Rasturnare de situatie la Romanii au Talent! Unul dintre concurenti a fost eliminat din concurs! Cine ii ia locul

Lanseaza prima piesa facuta de el

Adrian Tutu revine in forta cu o noua piesa care spera el, se va bucura de un succes fulminant. „La piesa „Mai tare” lucrez de ceva timp pentru ca am vrut sa iasa totul perfect. Am emotii pentru ca e prima piesa facuta de mine si imi place foarte mult pentru ca e inspirată din viata mea Prima piesa produsă de mine”, ne-a mai spus artistul.

Livia Lixandru

Citește și...