Adriana Bahmuteanu, primele declaratii dupa ce s-a intors din vacanta petrecuta alaturi de Prigoana: „Ne-am simtit bine”

Publicat: 28/05/2013 | 17:37
Adriana Bahmuteanu, primele declaratii dupa ce s-a intors din vacanta petrecuta alaturi de Prigoana: „Ne-am simtit bine”

Adriana Bahmuteanu a acordat primul interviu dupa ce s-a intors din vacanta din Viena, in care a fost alaturi de Silviu Prigoana.

„E totul in regula, ca sa se linisteasca populatia. Deoacamdata este ok, atat post sa va spun. Amandoi am avut ideea de a merge in vacanta la Viena. Ne-am simtit bine. Cand ne-am intors eram obositi. Nu am ajuns la zoo, ne puneau aia in custi. Copiii se simt bine si incercam sa stam mai mult cu ei”, a marturisit Adriana Bahmuteanu.

Cat despre reactiile violente ale lui Silviu Prigoana de la aeroport, Adriana a marturisit ca afaceristul nu mai suporta sa fie intrebat despre trecutul lor: „Da, a fost nervos la aeroport pentru ca tot il intreaba din lumea despre trecut. Am decis sa nu mai vorbim de trecut, ci despre prezent si viitor. Discutiile dintre noi sunt discutii in familie care nu se spun la televizor”.

Mai mult, vedeta a marturisit ca stia despre boala stilistului Marian Darta si spune ca ii pare rau pentru el.

„Imi pare foarte rau pentru el, stiam ca este bolnavior si imi pare rau pentru ce se intampla. El e un om cu suflet bun. A fost un om al extremelor, cand a fost foarte sus, cand foarte jos. A avut si probleme financiare”, a mai spus Adriana, pentru Antena 1.

Ionut Chiperi

Citește și...