Adriana Iliescu a ajuns in pragul disperarii: “Inghet de frig in casa!” E CUMPLIT ce-a patit de Sarbatori!

Publicat: 06/01/2016 | 23:22
Adriana Iliescu a ajuns in pragul disperarii: “Inghet de frig in casa!” E CUMPLIT ce-a patit de Sarbatori!

Adriana Iliescu (77 ani) a petrecut Revelionul acasa, impreuna cu fiica sa, Eliza, insa cele doua nu au avut parte de cele mai bune momente, caci au fost la un pas sa inghete in casa.

Mezelurile si-au gasit apoi loc in cosul doamnei Iliescu
Mezelurile si-au gasit apoi loc in cosul doamnei Iliescu

Adriana Iliescu a intampinat probleme din cauza situatiei de la RADET Bucuresti. Inca din 31 decemrbie 2015, in Drumul Taberei, oamenii au fost nevoiti sa suporte frigul, caci a fost oprita furnizarea caldurii.

Printre persoanele care au avut de suferit se numara si cea mai batrana mama din Romania si fiica sa. Fortate de imprejurari, cele doua au trebuit sa improvizeze solutii pentru a rezolva aceasta problema. Asadar, dupa cateva zile in care au suportat frigul cu o haina in plus, Adriana Iliescu a apelat la calorifere electrice. Sta, insa, cu inima cat un purice in asteptarea facturii la curent, care va fi cu siguranta de cateva sute de lei.

Adriana Iliescu este de nerecunoscut
Adriana Iliescu este de nerecunoscut

„Ne-am incalzit cu aeroterma si cu resoul electric, a fost greu, dar am stat cum am putut. Pentru toata lumea din Drumul Taberei a fost asa. O sa platim si factura la caldura, probabil o sa vina mai mult, dar asa s-a intamplat cu toti cei care locuiesc in zonele afectate.”, a declarat Adriana Iliescu, pentru CANCAN.ro.

Cea mai batrana mama din Romania Adriana Iliescu
Cea mai batrana mama din Romania Adriana Iliescu

Femeia a povestit si cum a sarbatorit Craciunul, dar si ce cadouri a primit Eliza in aceasta perioada. „Mosul a venit cu cadouri de sfantul Nicolae. Jucarii, dulciuri, i-a adus si banuti, asa e legenda, sa vina cu de toate…”, a mai spus Adriana Iliescu.

Cine este Adriana Iliescu?

Adriana Iliescu s-a nascut pe 31 mai 1938, Craiova, si a fost pana la 29 decembrie 2006 cea mai varstnica femeie din lume care a dat naştere unui copil, la varsta de 66 de ani si 320 zile.

Ea a nascut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulesti din Bucuresti, Romania. Fetita nu este, totusi, copilul sau biologic, tinand cont ca ovulul (si sperma, de asemenea) provin de la un donator anonim, iar Adriana Iliescu a fost mai degraba o mama purtatoare.

Ea a lucrat inainte de pensionare ca profesor universitar de literatura romana si scriitor de povesti pentru copii. Eliza Maria a primit si prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supravietuit sarcinii.

Larisa Ciuta

Citește și...