Adriana Iliescu, cu inima zdrobita. A vrut sa-i faca un cadou fiicei sale, dar …

Publicat: 18/01/2016 | 22:06
Adriana Iliescu, cu inima zdrobita. A vrut sa-i faca un cadou fiicei sale, dar …

Adriana Iliescu (77 ani) a vrut sa-i faca o surpriza palcuta fiicei sale, Eliza, insa, din pacate, acest lucru nu s-a mai intamplat. Femeia a fost profund dezamagita de acest lucru.

Pe 29 decembrie, micuta a implinit 9 ani, iar mama ei i-a promis un weekend la munte dupa sarbatori. Acest lucru urma sa fie pus in actiune saptamana trecuta, insa, din pacate, cele doua au stat acasa. Adriana Iliescu si fiica sa, Eliza, isi doreau foarte mult sa mearga la Sinaia, insa din cauza viscolului si a ninsorilor abundente au ramas acasa.

Adriana Iliescu a vrut sa mearga la Sinaia, pentru a o duce pe cea mica la munte
Adriana Iliescu a vrut sa mearga la Sinaia, pentru a o duce pe cea mica la munte

„Cea mica isi dorea mult sa mearga la munte, insa e copil cuminte si intelege. Se mai intampla si astfel de lucuri. Cand se va incalzi vom merge, acum e greu cu transportul. Nu are rost sa ne complicam si sa ramanem cu inzapezite te miri pe unde. Noi suntem cu Sinaia, acolo ne place, dar asteptam sa fie mai frumos. Nu suntem nici cu schiatul, deci rezistam.”, a declarat Adriana Iliescu, pentru CANCAN.ro.

Adriana Iliescu isi creste singura fiica, pe Eliza
Adriana Iliescu isi creste singura fiica, pe Eliza

Citeste si:

Adriana Iliescu a ajuns in pragul disperarii: “Inghet de frig in casa!” E CUMPLIT ce-a patit de Sarbatori!

Schimbare majora in sistemul de invatamant romanesc! Scolarii vor veni la cursuri si in VACANTA DE VARA!

Cine este Adriana Iliescu?

Adriana Iliescu s-a nascut pe 31 mai 1938, Craiova, si a fost pana la 29 decembrie 2006 cea mai varstnica femeie din lume care a dat naştere unui copil, la varsta de 66 de ani si 320 zile. Ea a nascut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulesti din Bucuresti, Romania. Fetita nu este, totusi, copilul sau biologic, tinand cont ca ovulul (si sperma, de asemenea) provin de la un donator anonim, iar Adriana Iliescu a fost mai degraba o mama purtatoare. Ea a lucrat inainte de pensionare ca profesor universitar de literatura romana si scriitor de povesti pentru copii. Eliza Maria a primit si prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supravietuit sarcinii.

Larisa Ciuta

Citește și...