Adriean Videanu, retinut de DNA pentru 24 de ore! Procurorii vor cere mandat de arestare preventiva!

Publicat: 29/01/2015 | 19:13
Adriean Videanu, retinut de DNA pentru 24 de ore! Procurorii vor cere mandat de arestare preventiva!

Adriean Videanu a fost retinut de catre DNA pentru 24 de ore. Acesta va ajunge in arestul Politiei Capitalei, apoi procurorii vor cere un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Presedintele PDL Bucuresti este acuzat ca ar fi intervenit pe langa Alina Bica, intr-un dosar pe care DNA il ancheta, anunta Romania TV.

Videanu a venit joi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat pentru a fi audiat, in contextul in care numele lui ar fi fost mentionat de fostul ministru Gabriel Sandu in declaratiile date de acesta in dosarul Microsoft.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a intrat in sediul DNA in momentul in care din cladire a iesit presedintele PMP, deputatul Elena Udrea, care a fost adusa cu mandat pentru a fi audiata in dosarul Microsoft.

videanu

Potrivit unor documente ale procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, obtinute de MEDIAFAX, Elena Udrea a fost pusa sub acuzare pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, intrucat nu a mentionat imprumuturi acordate de fostul sau sot, Dorin Cocos, firmei acestuia SC Euro Hotels International Co SRL, in conditiile in care Udrea declara incasarea de dividende de la aceasta societate.

Dorin Cocos este arestat preventiv in dosarul Microsoft, alaturi de primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan. In arest preventiv au fost, pana in 25 ianuarie, si fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu si omul de afaceri Dumitru Nicolae, acestia fiind in prezent in arest la domiciliu.

 

Citește și...