Aduce numai ghinioane pe unde calca! Ce s-a intamplat cu noul iubit al Monicai Birladeanu dupa ce relatia lor a devenit publica

Publicat: 15/07/2014 | 00:30

Dupa mai bine de doi ani de la despartirea de Bobby Paunescu, actrita Monica Birladeanu parea ca si-a gasit fericirea in bratele tanarului artist Barna Nemethi. Se pare insa ca frumoasa moldoveanca nu este tocmai un talisman in viata antreprenorului.

Dupa ce s-a despartit de Bobby Paunescu, actrita Monica Birladeanu si-a refacut viata persoanala nu alaturi de oricine, ci de un barbat mult mai tanar decat ea si cu multiple activitati in zona cultural-artistica.

monica barladeanu

Ambii activeaza in industria cinematografica

Desi locuieste mai mult la Los Angeles decat la Bucuresti, Monica a stiut cum sa se descurce pe plan personal. De cateva luni, actrita este in culmea fericirii alaturi de Barna Nemethi, un barbat cu sapte ani mai tanar decat ea. Acest lucru a contat extrem de putin, mai ales ca ambii au pasiuni comune. Dovada stau forografiile cu ei impreuna, pe la diverse festivaluri de film din Europa.

Berna este noul iubit al Monicai Birladeanu
Berna este noul iubit al Monicai Birladeanu

Desi la prima impresie par a fi facuti unul pentru celalalt, se pare insa ca Monica nu l-a ajutat sa evolueze din punct de vedere profesional, asa cum se cade intr-un cuplu de intelectuali, unde ambii parteneri incearca sa se sprijine in cariera. De cand formeaza un cuplu cu Birladeanu, tanarul a scazut foarte mult pe planul afacerilor.

Monica este nelipsita de la petrecerile organizate de Berna
Monica este nelipsita de la petrecerile organizate de Berna

A inchis inchis revista la care tinea enorm

Barna Nemethi este un tanar care, desi provine dintr-o familie instarita, nu a asteptat sa fie mereu la mana parintilor, ci a incercat sa se faca remarcat pe fortele proprii. Asa ca, Barna este un amalgam de meserii: este fotograf, regizor, dar are si spirit de antreprenor, reusitnd sa aiba o firma de creatie. Pe langa toate acestea, a avut timp sa lanseze o revista total diferita de cea ce se gaseste pe piata din Romania. Mai bine zis, proiectul All Hollow este o revista conceputa in Romania, cu succes rasunator si international. Acest succes se pare insa ca a durat pana cand Monica sa intre in viata lui. Pura coincidenta sau poate ca Barna nu s-a mai implica atat de mult de cand Birladeanu a intrat in viata lui, cert este ca acest proiect a fost lasat de izbeliste. Gura targului vuieste cum ca Nemethi a inchis aceasta publicatie, in ciudat faptului ca pe coperta ei se regaseau doar nume sonore din showbiz. Cu toate ca avea un concept inedit si un continut extrem de „stufos”, ba mai mult, primea si sprijin de la mama lui Barna (n.r. care detine o editura importanta din Romania), totul s-a dovedit hazardului.

CITESTE SI:

S-a combinat deja! Cu cine imparte acum asternuturile Monica Birladeanu! Il place pentru ca el are cea mai mare…

Monica Barladeanu, in cea mai incitanta pozitie! Imbracata in fusta, si-a ridicat picioarele pe masa si s-a vazut asta

Cei doi nu s-au sfiit sa isi posteze fotografii impreuna
Cei doi nu s-au sfiit sa isi posteze fotografii impreuna

A ramas doar sa o fotografieze pe Birladeanu

Cu sau fara propria afacere, lui Nemethi nu-i poate lua insa nimeni talentul artistic. Fotograf renumit, dar mai ales extrem de talentat si cu spirit de creatie, Barna realizeaza pictoriale cu nume grele din industria romaneasca, dar si de la Hollywood. De altfel, noul iubit al Monicai face drumuri dese intre Bucuresti si Los Angeles, asemenea actritei.

Denisa Macovei

 

 

 

Citește și...