Afaceristul turc care a cheltuit 8 milioane de $ în 4 zile! Adriana Lima şi alte vedete internaţionale au fost invitatele lui

Publicat: 20/06/2017 | 16:25

Afaceristul care a cheltuit 8 milioane de $ în 4 zile! Este vorba de Ahmet Eraslan, proprietarul holdingului Dosso Dossi Fashion & Hotels – Sultan România. Omul de afaceri turc a bagat mâna adânc în buzunar pentru a organiza 4 zile de spectacol ca în basme la The Land of Legends, Antalya, Turcia.

Încă din anul 2002, adică de 15 ani, omul de afaceri a lansat pe piaţă un concept inedit în modă. Este vorba de Dosso Dossi Fashion Show care a avut, până în prezent, 23 de evenimente organizate. În luna iunie, Ahmet Eraslan a dat startul celui mai recent eveniment, care a durat 4 zile.

Este vorba de un showroom în care toate firmele producătoare de colecţii vestimentare şi-au expus piesele. Noile colecţii care vor apărea peste câteva luni pe piaţă au putut fi admirate de sutele de clienţi şi de invitaţi. Toţi au putut vedea pe seară o super defilare pe podiumul de la Dosso Dossi Fashion Show.

Pe catwalk au păşit modele internaţionale ca celebra Adriana Lima, care a schimbat ţinute superbe despre care poţi citi aici, Isabeli Fontala care a strălucit pe podium, şi graviduţa A. Beatriz Barros. Pe scena de la Dosso Dossi Fashion Show a defilat în 2016 si celebra Kendal Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian. De asemenea, vedete de la noi au cântat la show în anii trecuţi, cum ar fi Inna şi Alexandra Stan. De altfel, afaceristul turc este foarte legat de România, dezvoltând un business important la noi, Sultan Pasta de Tomate şi Ketchup.

Locaţia de vis de la The Land of Legends, muzica, luminile şi artificiile din final au creat un peisaj de basm! După ce modelele au defilat în ţinute care mai de care mai spectaculoase, organizatorii au dat startul unui concert superb. Petrecerea a ţinut mult peste miezul nopţii şi oamenii s-au simţit minunat.

Conform presei din Turcia, Ahmet Eraslan, proprietarul holdingului Dosso Dossi Fashion & Hotels – Sultan România a scos din buzunar o sumă colosală pentru show-ul din vara asta! Cele patru zile de super spectacol şi atmosferă au costat nici mai mult, nici mai puţin de… 8 milioane de dolari! Dar a meritat!

În curând, conceptul se va extinde şi în alte ţări din Europa, sperăm şi în România, unde holdingul turcesc dezvoltă o serie de business-uri importante, printre care Sultan Pasta Tomate şi Ketchup România.
 

Citește și...