Află ce prezentatoare TV din România seamănă cu Charlize Theron! O recunosti?

Publicat: 29/11/2012 | 08:17
Află ce prezentatoare TV din România seamănă cu Charlize Theron! O recunosti?

La postul de televiziune Money TV, starea vremii este prezentată de Andra Trandaş, absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a unui masterat în psihologia resurselor umane.

Prezentatoarea tv nu este doar o tânără inteligentă, ci a fost înzestrată de Dumnezeu şi cu o frumuseţe răvăşitoare. Cu un chip perfect, ochi verzi şi dimensiuni de manechin, Andrei i se spune frecvent că are alura unei actriţe de la Hollywood.

Andra Trandaş

Într-adevăr, tânăra care a fost şi coperta unei reviste pentru barbati, seamănă foarte bine cu actriţa de origine sud africană Charlize Theron, câştigătoare a unui premiu Oscar. Chiar dacă între cele două femei este o diferenţâ de vârstă de 14 ani, chipurile lor exprimă senzualitate prin toţi porii şi este uluitor cât de bine seamănă.

Andra Trandaş

Ca şi Charlize, Andra iubeşte să fie în faţa camerelor de filmat. „Îmi place la nebunie televiziunea, senzaţia unică pe care o am când sunt în direct. Pot să o descriu prin adrenalină şi sentimentul de victorie”, spune ea.

În urmă cu trei ani, Andra a absolvit o şcoală de televiziune de renume din Bucureşti, iar acum în continuare studiază psihologia, fiind fascinată de mintea umană.

Ionut Chiperi

Citește și...