Aflat dupa gratii, fostul PARTENER al lui Stefan Banica Jr n-are noroc nici la barbut. Vezi despre cine este vorba!

Publicat: 14/11/2013 | 00:20
Aflat dupa gratii, fostul PARTENER al lui Stefan Banica Jr n-are noroc nici la barbut. Vezi despre cine este vorba!

A jucat alaturi de Stefan Banica Jr in serialul "Baieti buni", a fost arestat in 2008 pentru trafic de droguri si condamnat la 13 ani de inchisoare, iar acum isi omoara timpul in inchisoare jucand barbut, dar mai mult pierde decat castiga.

Ion Migdal, „Migdale” pentru prieteni, fratele lui Fane Spoitoru, a aparut in „Baieti buni” alaturi de Stefan Banica Jr, insa ofiterii de la antidrog i-au „oprit” vremelnic cariera de actor dupa ce l-au arestat pentru trafic de stupefiante.

Migdale a jucat alaturi de Stefan Banica Jr in serialul
Migdale a jucat alaturi de Stefan Banica Jr in serialul „Baieti buni”, a fost arestat in 2008 pentru trafic de droguri si condamnat la 13 ani de inchisoare

Cu o condamnare de 13 ani de inchisoare, „Migdale” se afla inchis la Penitenciarul Jilava si spera sa iasa cat mai curand de acolo, insa pana atunci isi omoara timpul cum poate. Potrivit surselor CANCAN.ro, fratele lui Fane Spoitoru joaca la greu barbut, insa norocul nu este de partea sa.

stefan banica

„Da cu zarurile, joaca barbut cu ceilalti detinuti, insa mai mult pierde decat castiga. Migdal nu se lasa insa cu una, cu doua, si continua, sperand ca la un moment dat norocul ii va surade. Pierderea lui este bucuria celorlalti detinuti cu care joaca barbut”, au declarat sursele noastre.

Stefan Banica Jr. l-a cunoscut pe fratele lui Spoitoru in timpul filmarilor la „Baieti Buni”, cand interlopul i-a fost artistului consilier pentru limbajul de cartier. Cateva luni mai tarziu, artistul l-a dat pe tava procurorilor pe Migdale. Vezi aici detalii