Aici va locui Becali pentru următorii trei ani. Cum arată celula in care va fi cazat la Jilava

Publicat: 07/06/2013 | 13:49
Aici va locui Becali pentru următorii trei ani. Cum arată celula in care va fi cazat la Jilava

In acest moment, Gigi Becali este inchis la penitenciarul Jilava, urmând ca, după 21 de zile de când a intrat in puscărie, să fie transferat la Jilava.

Patronul Stelei va avea parte in continuare de un regim de incarcerare semideschis, ceea ce inseamnă ca se va putea plimba neinsotit pe holurile penitenciarului.

Cele mai multe celule de la Jilava au 24 de paturi, iar inchisoarea are si un magazin de unde detinutii isi pot procura diverse alimente si produse de ingrijire.

BECALI

Becali va avea pe săptămână o sumă de 375 de lei. In puscarie este si o sală, unde pe unul dintre pereti tronează un poster cu echipa Steaua. De asemenea, inchisoarea are un teren de baschet si unul de tenis, unde detinutii îşi pot petrece timpul liber.

BECALI

Intrat in legătură telefonică la România TV, Miron Cozma a luat foc atunci când a văzut celula impecabilă in care este posibil să stea Becali. „Luceafărul Huilei” sustine că celula in care va sta Becali a fost amenajată special pentru venirea lui. „E mizeria de pe lume acolo. Acolo a fost pregătită o celulă special pentru Gigi Becali. Eu nu o să accept ca detinutii să fie altfel tratati.
Acolo a stat si Năstase, toti marii corputi sunt protejati. Prima chestie pe care am făcut-o eu când am ajuns la inchisoare a fost să iau două borcane, in care am băgat toate gângăniile de pe lume. Sunt plosnite, sobolati morti. M-am inscris in audienta la director si i le-am aruncat in ochi. Cât am stat la Jilava eram bărbos si murdar. Asa erau toti detinutii
„, a spus Cozma.

BECALI

BECALI

BECALI

bannerANA

 

C.V.