Ajuta-ne sa ajutam! Alexandru lupta pentru viata lui, la numai un an. Cu 50.000 de euro poate invinge!

Publicat: 17/01/2012 | 00:00
Un baietel de doar un an si trei luni are nevoie de ajutorul nostru pentru a reusi sa treaca cu bine peste prima cumpana din viata sa.

La sfarsitul anului trecut, micutul cu nume de sfant, Ionescu Mina Alexandru, a fost diagnosticat cu cancer la rinichi si operat de urgenta in Romania. Analizele ulterioare au demonstrat ca starea sa de sanatate este mult mai fragila decat parea, iar acum specialistii oncologi le-au recomandat parintilor sa il duca pe copil la o clinica din strainatate unde sa inceapa sedintele de radioterapie si sa continue tratamentul chimioterapeutic. Costul serviciilor se ridica la 50.000 de euro.

Calvarul familiei Ionescu a inceput la sfarsitul anului trecut, in preajma sarbatorilor, cand, in urma unui control de rutina, fiului lor Alexandru i-a fost descoperita o tumora la rinichi. A urmat o interventie chirurgicala la un spital din Capitala in urma caruia baietelului i-a fost inlaturata tumora, dar si un rinichi si o parte din ureter, iar in ianuarie anul acesta a inceput sedintele chinuitoare de chimioterapie la spitalul Budimex. Situatia s-a complicat, insa, dupa sosirea rezultatelor analizelor facute pe proba tumorala, care au aratat ca este vorba de un sarcom renal cu celule clare, o forma mai rara de cancer care necesita un tratament chimioterapeutic dur, alternat cu sedinte de radioterapie. Din cauza varstei fragede si a faptului ca in tara aparatura nu este performanta, oncologii romani i-au sfatuit pe parinti sa continue chimioterapia si radioterapiea la o clinica din Viena sau Franta, unde, desi costurile se ridica la 50.000 de euro, sansele lui Alex de vindecare ar creste enorm. Pentru ca suma depaseste cu mult puterea financiara a familiei greu incercate, pe numele pustiului de un an si un pic a fost deschis un cont unde se pot face donatii. Nu sta nepasator, ajuta si tu!

IONESCU MINA ALEXANDRURon – RO04MILB0000000002948361Eur – RO84MILB0000000002948376SWIFT: MILBROBUBANCA MILLENNIUMSUCURSALA DRISTOR

Citește și...