Alarmant! Un taximetrist a încercat să violeze două cliente în București. Bărbatul a oprit mașina și…

Publicat: 31/08/2020 | 17:59
Alarmant! Un taximetrist a încercat să violeze două cliente în București. Bărbatul a oprit mașina și…

Caz alarmant în București. Un taximetrist a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a avut două tentative de viol în timpul serviciului, cu două cliente pe care le transporta.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au dispus la data de 29.08.2020 punerea în mișcarea a acțiunii penale față de un inculpat, pentru săvârșirea a două tentative la infracțiunea de viol.

(CITEȘTE ȘI: Nepăsare totală! Povestea pasagerilor infectați cu COVID-19 care au îmbolnăvit un avion întreg: „Și-au dat jos măștile și au început să se plimbe”)

Bărbatul de 39 de ani a încercat, în timpul efectuării unui transport de persoane, să întrețină cu o tânără de 28 de ani raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuși acest lucru.

La doar 24 de ore, a repetat tentativa de viol

Potrivit procurorilor, la data de 27.08.2020, o tânără a solicitat prin intermediul unei aplicații mobile efectuarea unui transport de persoane pe raza municipiului București. În urma solicitării, s-a prezentat inculpatul, în calitate de șofer al unui autovehicul, care în timpul efectuării cursei a încercat să întrețină cu persoana vătămată raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuși acest lucru.

”Ulterior,  la data de 28.08.2020 în timpul efectuării unui alt transport de persoane, inculpatul a încercat să întrețină cu o persoană vătămată diferită raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuși acest lucru”, arată procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

(CITEȘTE ȘI: Andreea Esca, mesaj răvășitor de ziua Alexiei Eram! Știrista a scos din albumul cu amintiri cea mai intimă fotografie cu fiica ei)