Andreea Esca, mesaj răvășitor de ziua Alexiei Eram! Știrista a scos din albumul cu amintiri cea mai intimă fotografie cu fiica ei

Publicat: 31/08/2020 | 16:58
Andreea Esca, mesaj răvășitor de ziua Alexiei Eram! Știrista a scos din albumul cu amintiri cea mai intimă fotografie cu fiica ei

Andreea Esca i-a făcut una dintre cele mai emoționante declarații fiicei ei, cu ocazia aniversării celor 20 de ani. Știrista a publicat, prin intermediul revistei sale, un mesaj răvășitor, dar și o fotografie ce face parte din categoria lucrurilor extrem de personale.

Andreea Esca i-a transmis un mesaj Alexiei Eram prin intermediul alistmagazine.ro, însoțit de o poză extrem de intimă cu cele două.

”Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. Îmi amintesc perfect cum i-am spus Adinei Goriță, la birou. Știu și unde și cu ce eram îmbrăcată. Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă.”este primul paragraful cu care începe Andreea Esca urarea pentru Alexia.

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a împlinit 20 de ani pe 31 august 2020

Andreea Esca, povestea amuzantă a nașterii Alexiei Eram

„Mergeam doar la ecografii, că astea existau deja, nu așa performante ca acum, de-l vezi pe copil în picioare, în timp ce mănâncă uitându-se la televizor, dar oricum. Și și acolo eram amuzată că medicul îmi punea ceva muzica de relaxare cu o apă, un râu prin pădure, iar eu îl rugam să renunțăm, pentru că pe mine mă scotea din minți sunetul, nu mă calma, și îmi venea să fac și pipi de la atâta apă și frig în pădure :). Altfel,  mi-am continuat viața normal, fără să îmi modific deloc programul, dar cu o doză maximă de fericire pe chip și în suflet. Am fost la serviciu până în ultima clipă, și am dansat până înainte cu două zile, că doar pe 29 era ziua mea. Apoi, pe 30 seara am mâncat de la “chinezesc” niște pui cu alune și altele și pe 31 august dimineața m-am dus pentru un control la spital, că mi se părea că mă doare tare burta de la mâncarea aia picantă de cu seara. Ginecologul mi-a zis ca aceste dureri se numesc contracții, că n-au legătură cu alunele și că rămân să nasc. Restul e istorie…”, a spus Andreea Esca.