“Albert, te iubesc!”, apoi s-a stins! Adrian Iovan a murit in cel mai infiorator mod posibil! Imagini cu puternic impact emotional

Publicat: 22/01/2014 | 00:53

Aceste imagini, surprinse la scurt timp dupa ce echipele de salvare au ajuns la locul accidentului, arata ca pilotul Adrian Iovan a avut parte de o moarte infioratoare.

In imagini, pilotul este inca prins intre fiarele controsionate ale avionului.

Potrivit necropsiei, Adrian Iovan a murit din cauza unui soc traumatic, combinat cu soc hipotermic. Legistii au stabilit ca socul traumatic a fost provocat de numeroase fracturi la picioare si coaste. 

Sursa FOTO: NEWSCLUJ
Sursa FOTO: NEWSCLUJ

Starea lui a fost insa agravata si de timpul indepungat petrecut in frig, pana cand ranitii au fost gasiti de echipele de salvare, dupa aproximativ 6 ore. Deocamdata, legistii nu au putut stabili ora exacta a mortii pilotului. In abdomenul lui Iovan s-au gasit 200 de mililitri de sange.
 

—————————————————————————

Cutremurator! Adrian Iovan s-a stins din viata cu gandul la fiul lui si l-a strigat, printre lacrimi: “Albert, te iubesc!”

Ultimul interviu al lui Adrian Iovan a fost pentru CANCAN.ro! Vezi ce regrete a luat cu el in mormant eroul!

Ultima postare pe Facebook a lui Adrian Iovan! Vezi ce a scris pilotul cu 24 de ore inainte sa moara

—————————————————————————-

Sursa FOTO: NEWSCLUJ
Sursa FOTO: NEWSCLUJ

Cele mai multe piste indica faptul ca, daca interventia autoritatilor ar fi fost mai rapida, tragedia ar fi fost evitata.  Din nefericire, situatia a fost cu totul alta, operatiunea de salvare esuand in mare parte si ducand la pierderea a doua vieti omenesti.

Accidentul s-a soldat cu doi morti

Pilotul Adrian Iovan si o studenta in anul V la Institutul de Medicina Militara din Bucuresti si-au pierdut viata luni, dupa ce avionul de mici dimensiuni, la bordul caruia se afla un echipaj medical, a aterizat fortat, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, in muntii Apuseni.

Sursa FOTO: NEWSCLUJ
Sursa FOTO: NEWSCLUJ

La bord se aflau 7 persoane, dintre care doua si-au pierdut viata. Medicii mergeau de la Bucuresti la Oradea, ca sa preia un ficat ce urma sa fie transplantat unei paciente bolnave de cancer.

Cele 7 persoane aflate la bordul aeronavei sunt: Adrian Iovan si copilotul sau, Radu Zamfir, chirurg spitalul Fundeni Valentin Calu, chirurg spitalul Elias, Catalin Pivniceru, chirurg spitalul Sf. Maria, Sorin Ianceu, medic la spitalul municipal Beius, dar si o rezidenta la spitalul Fundeni.

Adrian Iovan pilota avioane care transportau echipaje medicale

Adrian Iovan avea 55 de ani si o cariera de 38 de ani de pilot la Tarom si Blue Air. Dupa pensionare, el le preda studentilor din anii terminali ai Scolii de Piloti si pilota avioane de mici dimensiuni.

Celebra creatoare de moda Romanita Iovan a fost a doua sotie a pilotului. Cei doi au impreuna un baietel, pe Albert. Au divortat in anul 2008, dupa doar 5 ani de mariaj.

Adrian Iovan pastra legatura cu fosta lui sotie, de dragul lui Albert, baietelul in varsta de 7 ani pe care il au impreuna. Relatiile dintre ei se rezumau insa la politeturi cordiale si discutii legate de copil.

Isi iubea enorm baiatul si se muncea suplimentar pentru a-i putea plati o pensie alimentara. In ultimii ani, viata lui Adrian Iovan a insemnat doar munca.

Ultimele cuvinte ale lui Iovan: “Albert, te iubesc!”

Adrian Iovan a murit cu gandul la fiul lui. Conform unor apropiati ai pilotului, care au facut dezvaluiri uluitoare pentru CANCAN.RO, Iovan si-a pierdut viata la aproximativ doua ore de la momentul prabusirii aparatului de zbor, timp in care a agonizat. Mintea i-a ramas, totusi, blocata la fiul lui, Albert, pe care l-a iubit cel mai mult pe lume si pe care l-a strigat incontinuu, ca si cand ar fi vrut sa il simta, din nou, aproape: “Albert, te iubesc!“.

Sursa FOTO: NEWSCLUJ

R.R.
 

Citește și...