Alertă în Satu Mare! Răzvan a dispărut fără urmă! Ce au descoperit poliţiştii după ce au intrat pe fir

Publicat: 31/01/2018 | 07:51
Alertă în Satu Mare! Răzvan a dispărut fără urmă! Ce au descoperit poliţiştii după ce au intrat pe fir

Răzvan O., un angajat al uneia dintre cele mai cunoscute firme din judeţul Satu Mare, este de negăsit de aproape o săptămână. Când nu a mai ajuns la serviciu, şefii lui s-au îngrijorat şi au alertat poliţia. Oamenii legii au aflat un detaliu important despre sătmăreanul dispărut, dar ancheta este încă la început.

Conducerea uneia dintre cele mai cunoscute firme din judeţul Satu Mare este foarte îngrijorată, după ce Răzvan O., unul dintre angajaţii firmei este de negăsit de câteva zile, potrivit observator.tv.

Bărbatul nu s-a mai prezentat la serviciu de aproape o săptămână, nu mai răspunde la telefon, deşi atât şefii, cât şi colegii lui au încercat să ia legătura cu el. Conducerea firmei şi colegii lui Răzvan se tem că ar fi putut păţi ceva rău, deşi, pe de altă parte, odată cu dispariţia lui, în gestiunea societăţii la care a lucrat  a apărut un mare minus. Şefii bărbatului cred că el este vinovat de dispariţia sumei de bani din gestiunea societăţii la care lucra acesta.

Ancheta deschisă de autorităţi va stabili acest lucru. Între timp, poliţiştii îş caută pe Răzvan O., iar cei care îl văd sunt rugaţi să sune la 112.


 

Citește și...