Alessia, despre ”chinurile” de proaspătă mămică: ”Am vrut şi eu să îmi fac baie, dar nu am putut…”

Publicat: 31/01/2018 | 22:55

”Meseria” de mamă este foarte grea, iar asta a simţit-o pe pielea ei ei cântăareţa Alessia, care nu poate să închidă un ochi din pricina fiului ei. Micuţul are colici, plânge mereu şi nu se linişteşte decât la mai în braţe!

Cântăreaţa Alessia şi-a făcut însă puţin timp să intre în direct în emisiunea lui Mihai Morar, unde a povestit despre ”aventurile” ei de proaspătă mămică. Cântăreaţa a devenit mămică pe 29 decembrie, dar mai are o fetiţă adoptată. Gabriela, în vârstă de 17 ani

„Cu fiecare zi legătura dintre noi devine tot mai strânsă. De la 4 dimineaţa nu am dormit deloc, deoarece are colici. Tot ce pot să fac este să-l ţin în braţe şi să stau trează. Nu funcţionează întotdeauna. Am vrut şi eu să îmi fac baie, dar nu am putut. Am reuşit să-l adorm pentru 30 de min, dar nu am mai avut timp să mă îmbrac şi să mă fac la păr. De 4 ori am ieşit din casă. În ianuarie anul trecut sub nicio formă nu mă gândeam că o să fiu mamă. Îmi place foarte mult rolul ăsta. Copilul meu este cea mai bună destinaţie pe care o puteam avea vreodată. M-am internat înainte să nasc pentru că era mult prea mare pentru burtica mea. (…) Botezul îl facem în luna aprilie. Nu am stabilit data”, a spus, fericită, dar epuizată, Alessia.

Citește și...