Alessia, primele declaraţii după ce a ajuns la maternitate. Medicul i-a dat veşti nu tocmai bune: „Prost, mi-a spus că…”

Publicat: 05/11/2017 | 18:24

Oficial, sarcina Alessiei are 31 de săptămâni, după cum a mărturisit chiar ea recent. Azi, la câteva ore după ce a ajuns la maternitate împreună cu logodnicul ei, vedeta a dezvăluit cum a decurs discuţia pe care a avut-o cu medicul are s-a ocupat de ea în timpul sarcinii şi cu care va naşte.

În vârstă de 34 de ani, Alessia a mărturisit că doctorul i-a spus după ce a consultat-o că va naşte peste trei săptămâni. Mai mult, a spus artista, ea nu are deocamdată contracţii, iar vestea că mai stă aproape o lună bebeluşul în pântece a făcut-o să se agite puţin. Logodnicul său însă a reuşit să o liniştească.

Viitoarea mămică şi partenerul ei s-au mutat recent în casă nouă, dar ei nu au terminat camera bebeluşului. Dar, cum acesta va mai sta o perioadă în burtica ei… Alessia şi iubitul său mai au timp să pregătească totul pentru ziua cea mare.

„Prost stau cu pregătirile. Nu am luat mobilă pentru camera bebeluşului, nu e gata deloc camera lui. (…). Sunt prea prinsă cu mine ca să spun aşa. Da, era dressingul nostru, dar mobila băiatului încă nu am făcut-o, sunt tot felul de discuţii în legătură cu culorile. Nu vreau un bleu clasic, poate va fi un bej sau un altfel de albastru. (…). O să nasc la stat, ne-a chemat la un control de 31 de săptămâni. (…). Mi-a spus că ne vedem în trei săptămâni, nu am nici contracţii. (…). La prima ecografie am descoperit că am şi un hematom, care a dispărut ca prin miracol. (…)”, a povestit Alessia în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...