Alexandra Hodis rupe tacerea! Ce spune eleva de 18 ani despre relatia cu Irinel Columbeanu: “Eu sunt…”

Publicat: 24/02/2014 | 09:17

Alexandra Hodis a decis sa vorbeasca pentru prima data despre asa-zisa relatie cu Irinel Columbeanu. Manechinul infirma orice poveste de dragoste, sustinand ca intre ea si excentricul om de afaceri nu e nimic mai mult decat o simpla relatie de amicitie.
 

Tanara eleva in varsta de doar 18 ani a fost in weekend una dintre vedetele prezentarii de moda a lui Catalin Botezatu, eveniment ce a avut loc la Balul Operei din Cluj-Napoca.

Alexandra a fost in weekend vedeta prezentarii de moda a lui Botezatu de la Balul Operei din Cluj
Alexandra a fost in weekend vedeta prezentarii de moda a lui Botezatu de la Balul Operei din Cluj

Dupa ce a coborat de pe catwalk, Alexandra a tinut sa faca lumina in legatura cu asa-zisa idila cu Irinel Columbeanu, infirmand categoric tot ceea ce s-a scris in presa.

Potrivit gurilor rele, lui Bote i s-ar fi aprins calcaiele dupa Alexandra
Potrivit gurilor rele, lui Bote i s-ar fi aprins calcaiele dupa Alexandra

Cu Irinel Columbeanu n-am avut absolut niciun fel de relatie. Cel mult suntem amici. Ne-am cunoscut la o prezentare de moda. Eu sunt manechin“, a declarat Alexandra Hodis pentru ziarul RING.

Bote a pus ochii pe ea!

Iar daca intre Alexandra si Iri nu exista nimic, nu acelasi lucur se poate spune, din cate se pare, despre Catalin Botezatu. Creatorul de moda a fost fermecat de frumoasa bruneta, felicitand-o public pentru premiul de excelenta primit la Balul Operei din Cluj-Napoca, din partea lui Matei Miko, nimeni altul decat fostul nas de cununie al lui Irinel Columbeanu si al Monicai Gabor.
_____

CITITI SI:

Iri rupe tacerea despre relatia cu eleva Alexandra Hodis: “Am cunoscut-o la mare. S-a inteles foarte bine cu fiica mea”

Irinel Columbeanu si-a revenit dupa divortul de Monica! Acum umbla cu doua domnisoare!
_____

La decernarea distinctiei, Catalin Botezatu nu s-a mai putut abtine si a rabufnit la microfon. “Era culmea ca Alexandra sa nu primeasca un premiu. E cea mai frumoasa!“, a spus faimosul creator de moda.

Cine e Alexandra Hodis

Alexandra Hodis are 18 ani si este eleva la Colegiul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, dar si manechin. Asa l-ar fi cucerit, de altfel, pe Iri, in timpul unei prezentari de moda. De ceva vreme, Alexandra – considerata de multi noua Monica Gabor – a fost vazuta in mai multe randuri in vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani, fiind chiar ceruta de sotie de zglobiul milionar, sustin gurile rele. Atat Alexandra, cat si Iri, au infirmat insa povestea de dragoste.

J.D
 

Citește și...