Alexandru Arsinel a invins boala! Marele actor, plin de viata si tot numai un zambet la o petrecere

Publicat: 28/11/2013 | 21:19
Alexandru Arsinel a invins boala! Marele actor, plin de viata si tot numai un zambet la o petrecere

In urma cu doar 3 luni, Alexandru Arsinel trecea prin cel mai aprig moment al vietii, suferind un transplant renal. Din fericire, riscanta interventie chirurgicala a fost incununata cu succes, actorul reusind sa isi revina in timp record.

Necazurile au inceput in luna aprilie a acestui an, cand Arsinel a simtit dureri in zona renala. A fost dus de urgenta la spital si a aflat ca are nevoie de un transplant. Din fericire, Fortuna i-a zambit si, la sfarsitul lui august, a fost gasit un donator, in persoana unui tanar de 23 de ani, care a ajuns la spital in moarte cerebrala, dupa ce incercase sa se sinucida.

alexandru arsinel

Interventia chirurgicala a fost reusita si, in ciuda unor mici probleme aparute ulterior, Alexandru Arsinel a reusit sa se repuna pe picioare in totalitate.

Astazi, marele actor a fost prezent la Gala Premiilor VIP, si optimismul i s-a citit cat se poate de clar pe chip. Imbracat la patru ace, in costum si cu papion la gat, Arsinel a fost tot un zambet, lasand de inteles ca a depasit momentul de cumpana din ultimele luni.

J.D
 

Citește și...