Alexandru Arşinel a spus adevărul despre cum a fost internat! Ce diagnostic a primit actorul

Publicat: 18/10/2017 | 21:47

Alexandru Arşinel a oferit un interviu în această seară şi a explicat mai multe aspecte despre internarea lui de urgenţă. Marele actor a răspuns şi la întrebarea: "Ce diagnostic a pus medicul?". Deşi era pe un pat de spital,  prietenul şi colegul de scenă al Stelei Popescu avea încă simţul umorului.

În vârstă de 78 de ani, Alexandru Arşinel a spus că deşi a sunat de urgenţă la salvare, pentru că nu reuşea să se ţină pe picioare, el nu dorea să fie dus la spital. O femeie care făcea parte din echipa de medici a fost cea care l-a convins să se urce în ambulanţă. Şi asta pentru că în urmă cu o lună, actorul a sunat la 112 şi tot ea a venit acasă la Alexandru Arşinel în urma apelului.

Prietenul şi colegul de scenă al Stelei Popescu a spus că nu a primit încă un diagnostic, pentru că nu au ieşit toate rezultatele analizelor.

„Să ştii că niciodată nu mă plâng, ca să nu apar în presă. (…). De vreo două zile sunt în consultaţii la Carol Davila (…) şi aştept să se aplece asupra mea unda lui vindecatoare. Sunt singur în salon, e foarte curat, sunt nişte oameni deosebiţi. (…). Am tras-o mai multe zile, pentru că nu am crezut că aş putea să am aşa ceva. Am o anumită nesiguranţă pe picioare, o clătineală nejustificată din alt punct de vedere şi sunt puţin îngrijorat. Un doctor nu spune nimic până când nu are toate analizele. (…). Da, am chemat ambulanţa. (…). Nu am vrut să mă duc, au mai fost de trei ori şi am refuzat.”, a declarat Alexandru Arşinel într-o emisiune TV.

Citește și...