Alexandru Ciucu, un împătimit al sporturilor periculoase! Schi extrem pe pârtia neagră cu înclinaţie de 70 de grade!

Publicat: 28/01/2013 | 20:03
Alexandru Ciucu, un împătimit al sporturilor periculoase! Schi extrem pe pârtia neagră cu înclinaţie de 70 de grade!

Alexandru Ciucu a trecut, in doar cateva ore de zbor cu avionul, de la cele 30 de grade Celsius din Dubai, la iarna veritabila din muntii Alpi.

Dupa vacanta exotica petrecuta in Emiratele Arabe Unite, designerul a ajuns, alaturi de sotia lui, Alina Sorescu, in Kitzbuhel, Austria unde a practicat sportul sau de iarna preferat, schi-ul, informeaza agentiadepresamondena.com.

Echipat ca la carte, Alexandru Ciucu a ajuns chiar si pe partia neagra de la Schwarzkogel, cu o inclinatie de 70 de grade, o reala provocare pentru amatorii sporturilor extreme.

In acest timp, sotia lui a preferat partiile de dificultate medie din Kitzbuhel, unde a schiat alaturi de grupul de prietene care i-a insotit in vacanta.

“Am avut, in prima instanta, un soc termic. Asumat, ce-i drept. Am trecut de la plaja, soare si 30 de grade Celsius, la cele -5 grade din Austria, din timpul zilei. A fost ca un adevarat dus scotian, insa bine ca nu ne-am ales cu nicio raceala.

Am prins, din pacate, doar doua zile de vreme buna, de care am profitat la maximum. In restul perioadei a fost ceata, iar partiile au fost impracticabile.

Nu am avut incotro decat sa stam la hotel si sa mergem la spa, si apoi sa facem shopping in oras”, povesteste Alexandru Ciucu.

Designerul, alaturi cu Alina Sorescu, a facut, inainte sa ajunga la Buuresti, o escala de trei zile la Florenta.

In minunatul oras al Renasterii, designerul a avut mai multe intalniri de afaceri cu stilisti si furnizori de materiale fine pentru viitoarea lui colectie de costume masculine.

(A.T.)