Alexandru Cumpănașu, amenințat cu moartea de către un interlop: ”Am sunat la 112 și a fugit”

Publicat: 14/08/2020 | 18:50
Alexandru Cumpănașu, amenințat cu moartea de către un interlop: ”Am sunat la 112 și a fugit”

Alexandru Cumpănașua fost amenințat cu moartea de către un interlop. Incidentul s-a petrecut în incinta unui magazin din Capitală.

Zilele trecute, Alexandru Cumpănașu a fost pus într-o situație neplăcută. Unchiul Alexandrei Măceșanu se afla în incinta unui magazin din Capitală, atunci când un bărbat a început să îl amenințe. (CITEȘTE ȘI: FOSTA ȘTIRISTĂ DE LA ANTENĂ, FALIMENT DIN CAUZA PANDEMIEI. AM FILMAT-O ÎN TOIUL NOPȚII ÎN TIMP CE ÎNCĂRCA O MAȘINĂ CU…)

Potrivit acestuia, angajații magazinului nu au intervenit. Alexandru Cumpănașu a sunat la 112, iar agresorul s-a făcut nevăzut. Unchiul Alexandrei Măceșanu a fost revoltat din cauza faptului că a așteptat mult timp echipajul de poliție.

Oamenii legii au ajuns la fața locului după aproximativ 20 de minute de la apel.

”Tocmai ce am fost agresat verbal și amenințat de un interlop. ACUM‼️ AM SUNAT LA 112. Încă nu a ajuns poliția. IIa zi VELA și VASILESCU ce spuneați? Astept de 15 minute echipajul‼️ Revin”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook, în seara în care a avut loc incidentul.

Ulterior, Alexandru Cumpănașu a oferit mai multe detalii despre incidentul din seara respectivă, în cadrul unei emisiuni TV. (VEZI ȘI: FOSTA IUBITĂ A LUI COSTI IONIȚĂ, VIOLATĂ ȘI APROAPE ÎNECATĂ ÎN JACUZZI DE ACTUALUL SOȚ MULTIMILIONAR)

„M-a ameninţat pe mine şi pe soţia mea cu moartea. Bănuiesc că e din clanul Duduienilor pentru că de ei m-am luat în ultimele patru zile, dar nu pot să ştiu cu siguranţă. Când am început să sun la 112, a plecat şi a fugit de acolo. Poliţia a venit după aproape 20 de minute. E impardonabil, din punctul meu de vedere, când îţi este viaţa pusă în pericol ţie şi familiei tale”, a spus Alexandru Cumpănaşu.